Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kinotēka sezonu noslēgs ar Mākslinieka brīvdabas seansu

Kinotēka - Latvijas Televīzijas raidījums par labu kino - svin sezonas noslēgumu un aicina visus skatītājus un laba kino mīļotājus pievienoties svinībām 14. jūnijā plkst. 19 Kalnciema kvartālā.Svinībās neiztikt bez laba kino - brīvdabas kino seansā uz lielā ekrāna varēs skatīties mūsdienu mēmā kino pērli, piecu Oskara balvu laureāti, filmu Mākslinieks.

Melnbaltā un teju mēmā franču lente ir fenomenāls atradums no aizvadītā Kannu kinofestivāla, kur galvenās lomas atveidotājs Žans Dižardēns saņēma Zelta palmas zaru kā labākais aktieris.Būs iespēja klātienē tikties ar Kinotēkas īpašajiem viesiem un Latvijas kino cilvēkiem. Būs pārsteiguma balvas uzticīgākajiem raidījuma skatītājiem. Vakaru vadīs Kinotēkas režisore Linda Olte. Pasākuma viesiem būs iespēja kopā ar kritiķēm Ditu Rietumu, Dairu Āboliņu un kino zinātnieku Viktoru Freibergu diskusijā izveidot šī gadsimta labāko filmu izlasi.Kinotēka ir Latvijas Televīzijas pirmās programmas raidījums par labu kino, kura aktualitāti nosaka kā kinoteātru repertuārs, tā pašmāju un ārzemju kino notikumi. Raidījumu režisē un vada kinorežisore Linda Olte, bet filmas un notikumus vērtē kino kritiķes Dita Rietuma un Daira Āboliņa. Raidījums tika uzsākts 2011. gada 27. janvārī un ar šī gada janvāri kļuvis divas reizes garāks, nostiprinot savu vietu kultūras raidījumu vidē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja