Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Laikraksts: Čarlijs Šīns par atlaišanu no darba saņems 25 miljonus ASV dolāru

Televīzijas programmu ražošanas gigants Warner Bros. izmaksās aktierim Čarlijam Šīnam aptuveni 25 miljonus ASV dolāru lielu kompensāciju par kontrakta ar viņu par galveno lomu sitkomā Divarpus cilvēki (Two and a Half Men) laušanu, vēsta laikraksts Los Angeles Times.

Izdevumu par to informējis kāds situāciju pārzinošs avots, kurš vēlējies palikt anonīms, jo kompānijas un aktiera sarunām ir konfidenciāls raksturs.

Kompensācijas summa veidojas galvenokārt no peļņas, kuru šovs varētu gūt, ja galveno lomu spēlētu Č. Šīns. Atbilstoši kontraktam, filmēšanai bija jāturpinās līdz 2012. gada maijam.

Tikmēr Warner Bros. pārstāvis noliedzis ziņas par jebkādas vienošanās ar aktieri noslēgšanu un atteicies no komentāriem.

Warner Bros. TV atlaida Čarliju Šīnu pēc tam, kad aktieris atzinās narkotiku lietošanā un nokritizēja savu priekšniecību.

Warner Bros. TV preses relīzē teikts, ka Č. Šīns, kurš spēlēja seriālā Divarpus cilvēki, ir izdarījis kriminālnoziegumu, nevēlas iziet ārstēšanās no narkotiku atkarības kursu, pastāvīgi iesaistās skandālos un nepieņemamiem vārdiem ir publiski kritizējis seriāla, kurā spēlē, producentu.

ASV televīziju pats populārākais sitkoms, kurā spēlēja Č. Šīns, saņemot par vienu 22 minūtes ilgu epizodi pa 1,8 miljoniem ASV dolāru, tika noņemts no ētera pēc tam, kad aktieris atsacījās iziet rehabilitācijas programmu, lai atbrīvotos no narkotiku atkarības, kā arī neglaimojoši atsaucās par seriāla producentu, izmantojot, kā daudzi uzskata, aizplīvurotus antisemītiskus izteikumus. Antisemītismā Č. Šīnu apvaino arī viena no viņa bijušajām sievām.

Jāpiebilst, ka šī gada maijā parādījās ziņas, ka Č. Šīna vietā galveno lomu seriālā spēlēs Eštons Katčers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Siguldā notiks pirmie Gaujas plostnieku svētki

Piektdien, 10. maijā, Gaujas krastā pie pilsētas pludmales norisināsies Plostnieku nakts Siguldā. Gaujas plostnieku amata prasmēm ir tikpat sena vēsture kā Gaujas ūdensceļam. Zināms, ka 19. gadsimt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja