Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Lielveikala Spice grāmatnīcā Jānis Roze īpaša akcijā varēs pielaikot Latvijas rakstnieku citātus

No 14. augusta līdz pat mēneša beigām grāmatnīcā Jānis Roze lielveikala Spice 2. stāvā norisināsies īpaša akcija Introvertā garderobe, kuras laikā apmeklētājiem būs iespēja gan izpildīt aizraujošu testu, gan nofotografēties ar Latvijas dzejnieku un rakstnieku daiļdarbu citātiem uz Baltijas jūras fona, informēja akcijas organizatori no platformas Latvian Literature.

Jau vēstīts, ka šī gada aprīlī Latvija kopā ar Lietuvu un Igauniju bija Londonas grāmatu tirgus (The London Book Fair) goda viesu statusā. Popularizējot Latvijas literatūru angliski runājošajās zemēs un citos starptautiskajos tirgos, tika uzsākta reklāmas kampaņa #iamintrovert, kas runā par Latvijas autoriem kā introvertiem ar bagātu iekšējo pasauli. Grāmatnīcas Janis Roze telpās tirdzniecības centrā Spice jebkuram apmeklētājam būs iespēja piedalīties akcijā Introvertā garderobe, kas bija daļa no #iamintrovert kampaņas Latvijas stendā Londonas grāmatu tirgū.

Grāmatnīcā Jānis Roze būs daļa no mūsu 2017. un daļa no šī gada garderobes Latvijas stendā Londonas grāmatu tirgū. “Mēs sākām ar mēteļiem un Baltijas jūras foto sienu pagājušajā gadā, bet no šī gada klāt nācis introvertu tests,” stāsta platformas Latvian Literature vadītāja Inga Bodnarjuka-Mrazauskas. Sākumā apmeklētāji tiks aicināti planšetē izpildīt testu Kāda tipa introverts tu esi?, bet pēc tam nofotografēties mētelī ar kādu no Latvijas autoru citātiem angļu valodā uz Baltijas jūras fona. “Garderobē pieejami to autoru citāti, kuri šogad pārstāvēja Latvijas valsti Londonas grāmatu tirgū vai arī kuriem šajā laikā Lielbritānijā ir iznākusi grāmata – Nora Ikstena, Luīze Pastore, Kārlis Vērdiņš, Jānis Joņevs un citi,” stāsta Bodnarjuka-Mrazauskas.

Grāmatnīcā Jānis Roze būs arī iespēja iegādāties daļu no Latvijas autoru grāmatām, kas pagājušajā un šajā gadā iznākušas Lielbritānijā. Tāpat apmeklētāji savā īpašumā varēs iegūt platformas Latvian Literature īpašā dizaina kreklus, kas veidoti sadarbībā ar aktrisi un dizaineri Madaru Botmani, kā arī publicistes Anetes Konstes un mākslinieka Reiņa Pētersona radīto komiksu grāmatu ar Latvijas introvertā autora ikdienas dzīves ainām Life of I.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja