Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pirmizrāde Džekija Čana filmai Ķīniešu zodiaks

Šodien, 12.decembrī, Ķīnā pirmizrādi piedzīvo Latvijā filmētā Džekija Čana filma Ķīniešu zodiaks (Chinese Zodiac), kuras epizodes tapa Latvijā, vēja tunelī Aerodium.

Kā  informē Aerodium pārstāve Līga Gablika, pirms pirmizrādes, Čana komanda publiskojusi filmēšanas aizkulišu video, kurā Čans ar dalās iespaidos par pieredzēto Aerodium vēja tunelī (video var noskatīties šeit:)

"Es dodu priekšroku visas filmas epizodes uzņemt dabā, lai arī kurā pasaules malā tas atrastos. Tāpēc, lai nofilmētu ekstrēmo lidojumu debesīs, mēs izvēlējāmies to filmēt īstā vēja tunelī. Vēja plūsmas ātrums it tik spēcīgs, ka ļauj planēt gaisā. No malas skatoties, šķiet, ka tas ir viegli. Taču sākumā bez instruktoru palīdzības bija ļoti grūti sevi noturēt vēja plūsmā tā, lai nekristu no tās ārā. Filmēšanas laikā es biju noguris, jo man būtiski, lai katra epizode būtu nofilmēta perfekti. Pēc filmēšanās vēja tunelī biju lepns par sevi, ka iemācījos lidot un viss sanāca kā cerēts," paudis aktieris, režisors un kaskadieris Džekijs Čans norāda:

Čans un viņa filmēšanas komanda strādāja Jelgavā, lai vēja tunelī uzņemtu epizodes savai jaunākajai filmai. Filmēšana notika gandrīz trīs nedēļu garumā, kuras laikā tika uzņemti tuvplāni aizraujošām cīņām gaisā. Slavenos aktierus lidošanā apmācīja un sarežģītākajās epizodēs dublēja Aerodium lidotāji.

Ķīniešu Zodiaks plašākai auditorijai tiks piedāvāts no 20. decembra. Filma ir stāsts par to, ka senlietu tirgotāji ir nolīguši veiksmīgo kareivi (Džekiju Čanu), lai viņš, izmantojot savas spējas, atgrieztu Ķīnā tās kultūras mantojumu – sešas no divpadsmit pazudušajām Ķīniešu zodiaka dzīvnieku galvām. Čana un viņa komandas meklējumi pārvēršas dramatiskos piedzīvojumos visā pasaulē. Kad komanda ar atrasto mantojumu atgriežas mājās, izrādās, ka nolīdzējs bija galveno varoni apmuļķojis - tam padomā kas ļauns un piedzīvojumi turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja