Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vins Dīzels saņemis savu zvaigzni Holivudas slavas alejā

Aktieris un producents Vins Dīzels, īstajā vārdā Marks Sinklērs Vincents, kurš atpazīstamību ieguvis ar lomām Ātrs un bez žēlastības franšīzē, asa sižeta lentē xXx un Ridika filmās, ir kļuvis par 2504. zvaigznes īpašnieku Holivudas slavas alejā.

Četrdesmit sešus gadus vecais aktieris svinīgo zvaigznes atklāšanas ceremoniju apmeklēja kopā ar savu dzīvesbiedri un bērniem, kā arī kolēģiem gan no Ridika, gan Ātrs un bez žēlastības filmām. Aktrise Mišela Rodrigesa par savu Ātrs un bez žēlastības ekrāna partneri izsakās sekojoši: "Es mīlu Vinu. Viņš ir ne tikai viens no maniem labākajiem draugiem, bet arī cilvēks, kurš uzdrošinās sapņot un rīkoties, pat ja citi padodas. Viņš vienmēr pārvarēs grūtības, un ja kāds no viņa mērķiem šķiet neiespējams, Vins atbildēs ar jautājumu: kad ķeramies pie lietas?"

Zvaigžņu slavas alejas Losandželosas Holivudas bulvārī kopējais garums ir 2,7 kilometri. Tajā atrodamas aktieru, režisoru un pat multfilmu varoņu, kā arī mūziķu zvaigznes. Katru gadu slavas aleju apmeklē ap 10 miljoniem tūristu.

Dīzela jaunā filma Ridiks, kurā viņš tēlo galveno lomu, kā arī ir filmas producents, uz ekrāniem iznāk 6. septembrī. Ridiks ir turpinājums 2000. un 2004. gada fantastikas grāvējiem Melnais caurums un Ridika hronikas. Patlaban aktieris filmējas studijas Marvel komiksu adaptācijā Guardians Of The Galaxy, kā arī drīzumā uzsāks darbu pie septītās Ātrs un bez žēlastības filmas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja