Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Fotogrāfijas izglītības platforma ISSP piedāvā četras meistarklases

No marta līdz maijam fotogrāfijas izglītības platforma ISSP piedāvā četras meistarklases ar pieprasītiem nozares profesionāļiem - Ģirtu Raģeli, Gati Rozenfeldu, Viku Anisko un Nilu Vilni, informēja ISSP pārstāve Ieva Raudsepa.

Meistarklases ilgst vienu vai divas dienas un tās paredzētas gan pieredzējušiem fotogrāfiem, gan tiem, kas vēlās sākt profesionāli strādāt ar fotogrāfiju.

ISSP profesionālās meistarklases notiek kopš 2019. gada, sniedzot dalībniekiem iespēju papildināt amata prasmes, uzlabot savas attēlu uzņemšanas iemaņas, vienlaikus attīstot arī radošo vīziju un ieguldot karjeras attīstībā. Meistarklases ļauj paplašināt kontaktu loku, iepazīties ar kolēģiem un jauniem domubiedriem, kā arī ielūkoties industrijas profesionāļu darba aizkulisēs un iegūt svarīgas atziņas par darbu nozarē.

Cikls sāksies 26. martā ar fotogrāfa Ģirta Raģeļa meistarklasi Portrets gaismā. Fotogrāfs ar vairāk nekā desmit gadu stāžu, Raģelis ieguvis atpazīstamību ar saviem iejūtīgajiem portretiem un izcilo pasākumu fotogrāfiju. Meistarklasē fotogrāfs dalīsies uzkrātajā personīgajā pieredzē un sniegs praktiskus ieteikumus tam, kā dažādās vidēs izvēlēties labākos iespējamos apstākļus portreta uzņemšanai. 26. marta meistarklasē brīvu vietu vairs nav, bet augstā pieprasījuma dēļ Portrets gaismā notiks otro reizi 7. maijā un uz to vēl iespējams pieteikties.

8. un 9. aprīlī notiks F64 fotoziņu aģentūras dibinātāja un līdzīpašnieka, fotostudijas Picture agency radošā direktora Gata Rozenfelda divu dienu meistarklase Interjera fotogrāfija. Rozenfelds ir fotogrāfs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi un meistarklasē dalīsies ar saviem iedvesmas avotiem, tehniskajām prasmēm un zināšanām par interjera un arhitektūras fotogrāfiju.

23. aprīlī notiks fotogrāfes un dzīvesstila blogeres Vikas Anisko meistarklase Fotogrāfija un sociālie tīkli. Meistarklasē Anisko pievērsīsies gan savu klientu, gan sava personīgā zīmola veidošanas aspektiem un demonstrēs, kā viedtālrunis var būt noderīgs palīgrīks profesionālam fotogrāfam, lai iegūtu atpazīstamību un jaunus klientus.

Cikls noslēgsies 13. maijā ar fotogrāfa, radošā direktora un pasākumu foto aģentūras Kastekust dibinātāja Nila Viļņa divu dienu meistarklasi Dinamika un eksperimenti fotogrāfijā. Meistarklasē Vilnis dalīsies ar savu bagāto pieredzi fotogrāfijā, uzsvaru liekot uz to, kā panākt dinamisku attēlu, strādājot ar dažādiem fotogrāfijas žanriem (reklāmas, modes, portretu, pasākumu fotogrāfiju).

Meistarklases notiks Rīgas centrā, ISSP telpā Berga Bazārā. Vienas dienas meistarklases notiks sestdienās, divu dienu meistarklases - piektdienās un sestdienās. Pieteikumi tiek pieņemti līdz grupas ir pilnas.

Dalība klātienes nodarbībās ir atļauta, tikai uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Profesionālās fotogrāfijas meistarklašu ciklu piedāvā Biedrība ISSP – laikmetīgās fotogrāfijas platforma ar vairāk nekā 15 gadu starptautisku pieredzi.

Papildu informācija un pieteikšanās: ej.uz/prof_ISSP [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja