Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jaunos Latvijas fotogrāfus aicina piedalīties konkursā

Izstādes Lāpām zeķes – lāpām pasauli!? pamatu veido ekspozīcija, kas šovasar pabijusi starptautiskajā Milānas dizaina mesē Latvijas stendā, kas ir viena no ietekmīgākajām šāda veida izstādēm pasaulē. Projekts tapis, sadarbojoties Latvijas Mākslas akadēmijai un Siguldas novada Kultūras centram.

Dalība FK Balvai ir bez maksas, un tā risināsies divās kārtās – līdz 2022. gada 2. oktobrim fotogrāfam ir jāiesūta pieteikums, no iesūtītajām sērijām FK komanda izvēlēsies 10 dalībniekus finālam jeb otrai kārtai, kas notiks publisko prezentāciju veidā M/Darbnīcā 20. oktobrī plkst. 18.30. Finālistus vērtēs žūrija – mākslas kritiķe Santa Hirša, M/Darbnīcas vadītāja Maija Moira Mazanova un žurnāla FK galvenais redaktors un festivāla Rīgas Fotomēnesis direktors Arnis Balčus. Komentārus vai jautājumus izteikt varēs arī skatītāji. FK Balvas ieguvējs saņems iespēju sarīkot personālizstādi M/Gallery (A.Briāna 9, Rīgā), BFS dāvanu karti 150 eiro vērtībā, jaunākās Kultkom grāmatas, kā arī savu darbu publikāciju žurnālā FK. Visi finālisti saņems FK ikgadējo izdevumu Latvijas fotogrāfija 2022, kas iznāks oktobrī.

"FK Balvas lielākais ieguvums ir pieredze, kuru nevar gūt vienkārši fotogrāfam liekot savus darbus instagramā. Komunikācija ar auditoriju, mācīšanās runāt par saviem darbiem, pieredze izstādes organizēšanā – tas viss nāk par labu fotogrāfa attīstībai," balvas ieguvumus atzīmē Arnis Balčus.

FK Balva norisinās kopš 2015. gada un iepriekš to ieguvuši šobrīd jau atpazīstami autori, kā Vika Eksta, Filips Šmits un Annemarija Gulbe.

Plašāka infomācija un pieteikšanās - https://fotokvartals.lv/fk-balva/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja