Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Astro'n'out izdod otro singlu Multivitamīnu multipaka no rudenī gaidāmā albuma

Šodien, 26. februārī, grupa Astro’n’out publicējusi jaunu singlu Multivitamīnu multipaka, kas ir jau otrais plašāk atrādītais skaņdarbs no rudenī gaidāmā albuma, informēja grupas pārstāve Aļona Ivanova.

Multivitamīnu multipaka ir otrā dziesma no sestā studijas albuma. Tā seko pērnā gada oktobrī izdotajam singlam Dejot trakāk, kas veiksmīgi bija aizsniedzis Latvijas radio topu pirmās vietas.

“Es redzu jauno dziesmu kā tādu mūsdienu spoguļattēlu. Mazliet ar ironiju un pārspīlējumu, bet tā runā par aktuālo tendenci, ka mūsdienu “tu vari būt jebkas” laikā vairums no mums pārāk daudz uzņemas un tikai tad, kad nonāk vienu soli līdz izdegšanai, domā - kā lai “izkāpj laukā un aizmūk prom””, komentē grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

“Jaunais singls ir mazliet ārpus mūsu ierastā rokraksta un paši par to ļoti priecājamies. Bīts un teksta pamatdoma atnāca viegli dauzoties brīvā atmosfērā grupas radošajā izbraucienā Vidrižos. Līdzīgi kā lielākā daļa albuma topošā materiāla, arī šīs dziesmas tapšanas laikā uzsvars tika likts uz radošo brīvību darba procesā, apzināti ļaujoties jaunu muzikālo krāsu meklējumiem.”

Jaunā singla producents, tāpat kā dziesmai Dejot trākāk ir Rūdolfs Budze (DJ Rudd), miksu un māsteru veicis Jānis Šmēdiņš (Fakts).

Dziesmas video versiju veidojis grupas ģitārists Juris Kalnišs, foto un video autore – Jūlija Prohorenkova. Savukārt grafisko multivitamīnu multipakas simbolu veidojis mākslinieks Zigmunds Lapsa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja