Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Balsis aicina uz tradicionālajiem Ziemassvētku koncertiem

Jauniešu koris Balsis jau trīspadsmito gadu pēc kārtas aicina savus mīļos klausītājus un visus interesentus uz ikgadējiem Ziemassvētku koncertiem, informē kora diriģents Ints Teterovskis.Koncerti notiks Rīgas Sv. Pestītāja baznīcā (Anglikāņu ielā 2a) 22. un 23. decembrī plkst. 20 un 25. decembrī plkst. 23. Kā ierasts, koncerta apmeklētājiem arī šoreiz būs iespēja ne tikai klausīties, bet arī piedalīties koncertos, kopīgi dziedot Ziemassvētku dziesmas, baudot karsto dzērienu un kora dziedātāju pašu rokām ceptās piparkūkas.

Koncerta pirmajā daļā, turpinot projektu Missa a cappella, tiks atskaņotas daļas no izcilā latviešu komponista Pētera Vaska Mesas jauktajam korim a cappella, kura pasaulē tikpat kā nav skanējusi. Vēl programmā iekļauti Pētera Butāna, Ērika Vitakra, Edvarda Elgāra, Ērika Ešenvalda un Pītera Entonija Toņi skaņdarbi. Otrajā daļā skanēs ukraiņu un norvēģu tautu Ziemassvētku melodijas, Džona Tavenera, Jāņa Lūsēna, Urmas Sīsaka oriģinālmūzika, kā arī tradicionālās Ziemassvētku dziesmas.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, kā arī pirms koncerta tās varēs iegādāties norises vietā. Biļešu cenas – Ls 5 un Ls 2 (pensionāriem; biļešu skaits ierobežots).

Ziemassvētku koncerti notiks ar Rīgas domes, Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamenta, RKTMC Mazā Ģilde, Index Cafe, Rīgas Sv. Pestītāja baznīcas, Latviešu sapnis, Mūzikas un mākslas attīstības fonda „Balsis” atbalstu.

Jaunajā, 2013. gadā, jauniešu kori Balsis būs iespēja dzirdēt jau 6. janvārī, Mazajā Ģildē, Rīgas domes labklājības departamenta balvas Labā zvaigzne pasniegšanas ceremonijā un 13. janvārī Daugavpilī kā īpašos viesus festivālā / konkursā Sudraba zvani.

Lai šajā sirdsmiera laikā ikkatram dvēselē uzplaukst zieds!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja