Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ewert and The Two Dragons Latvijā atgriezīsies uz Positivus festivālu

Starptautiski zināmākā igauņu grupa Ewert and The Two Dragons sestdienas vakarā pārpildītajā Palladium koncertzālē iepriecināja klausītājus ne tikai ar neaizmirstamu priekšnesumu, bet arī ar paziņojumu par to, ka šovasar spēlēs vasaras gaidītākajā festivālā - Positivus.

"Latvija ir kā mūsu otrās mājas, šeit mēs sākām, un šeit mūs pamanīja," no Palladium koncertzāles skatuves viesus koncerta izskaņā uzrunāja grupas solists Everts Sundja. "To pašu var teikt arī par Positivus. Es ceru jūs visus ieraudzīt festivālā! Vai jūs zināt tādu festivālu Salacgrīvā?" Uz jautājumu skatītāji atbildēja ar skaļām un ilgstošām ovācijām, nelaižot māksliniekus prom no skatuves arī ilgi pēc koncerta beigām. Ewert and The Two Dragons var uzskatīt par festivāla veterāniem, jo šogad viņi jau ceturto reizi uzstāsies Positivus, šoreiz kāpjot uz galvenās skatuves.

24. februārī iznākušais grupas trešais albums Circles tika ierakstīts 2013. gada augustā ASV studijā Bear Creek Studio, un to producējis Raiens Hedloks (The Lumineers, Vance Joy). Šis ir pirmais grupas albums, kas izdots Sire Records (Warner Music) paspārnē. Grupa tikko ir atgriezusies no vērienīgas albuma prezentācijas koncerttūres Ziemeļamerikā.

Devītais Positivus festivāls no 17. līdz 19. jūlijam norisināsies Salacgrīvas Zvejnieku parkā, tajā uz piecām skatuvēm uzstāsies pasaulē atzīti mākslinieki, tostarp Roberts Plānts, Placebo, Kasabian, kā arī citi pazīstami, jauni un daudzsološi mūziķi. Festivāla programma tuvākajā laikā tiks papildināta.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 65 eiro, 3 dienu biļetes ar teltsvietu cena ir 71 eiro. Pārdošanā nonākušas arī vienas dienas biļetes, kuru cena ir 35 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja