Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvian Blues Band aicina uz 20 gadu jubilejas koncertiem

Grupa Latvian Blues Band aicina uz grupas 20 gadu jubilejas koncertiem VEF Kultūras pilī Rīgā, Alūksnē, Krustpilī, Valmierā, Ventspils teātra namā Jūras vārti un R&B Blues Festival Ropažu parkā, informēja koncertu rīkotāji.

Latvian Blues Band patlaban aktīvi strādā pie jaunā studijas albuma, tādēļ jubilejas koncertā izskanēs gan klausītājiem jau zināmas un iemīļotas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas no topošā albuma. Jubilejas koncerti būs īpaši arī ar to, ka grupa uzstāsies paplašinātā sastāvā kopā ar ģitāristu Jāni Kalniņu, saksofonistu Kristapu Lubovu un trombonisti Lauru Rozenbergu.

Domājot par šajos 20 gados sasniegto, Latvian Blues Band līderis Jānis Bukovskis atzīst: "Šo gadu laikā esam izdevuši 6 CD un 1 DVD. Esam daudz spēlējuši koncertos gan tepat Latvijā, gan arī paplašinājuši iespējas un pilnveidojuši sevi, dodoties ārvalstu koncerttūrēs. Tie ir mūsu mērķi, kas nu jau kļuvuši arī par panākumiem – apgūt plašāku mūzikas tirgu, gūt atzinību ārvalstīs un veidot dažādus sadarbības projektus. ASV, Kanāda, Lietuva, Igaunija, Polija, Krievija, Baltkrievija, Vācija, Šveice, Austrija, Nīderlande, Luksemburga, Horvātija, Itālija, Spānija, Grieķija, Dānija, Norvēģija, Uzbekistāna un Ēģipte – tās ir valstis, kurās esam aktīvi koncertējuši šo gadu laikā."

Latvian Blues Band koncertu sarakstā iekļauts arī R&B Blues Festival, kas notika jau trešo reizi, Ropažu parku pieskandinot ar blūzu, R&B un soulmūziku. Šo starptautisko festivālu unikālu padara fakts, ka tas ir vienīgais šāda veida mūzikas festivāls Latvijā, par ko lepojas arī tā organizatori Latvian Blues Band. Šis festivāls pulcē māksliniekus no visām pasaules malām: Austrālijas, ASV, Beļģijas, Polijas, Igaunijas, Dānijas, Vācijas, ASV, Nigērijas un Dienvidāfrikas. Interese par blūzu un soulmūziku arvien pieaug, tādēļ arī grupas pārstāvjiem ir patīkams izaicinājums katru gaidu aicināt uz Latviju arvien jaunus izpildītājus. Grupas 20 gadu jubilejas gads nebūs izņēmums – R&B Blues Festival arī nākamgad būs vieta, kur sastopas šāda veida mūzikas cienītāji.

Latvian Blues Band vienmēr ir atvērti jaunām idejām, tādēļ, kā paziņojuši grupas pārstāvji Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis, jubilejas gadā labas mūzikas cienītājiem, iespējams, tiks sarūpēts vēl kāds patīkams pārsteigums. Par to, ko tieši varam sagaidīt, pagaidām tiek saglabāta intriga, taču, kā atzīst Jānis ar Rolandu, šobrīd tiek darīts viss, lai klausītājus nākotnē priecētu ar vēl vienu lielu un nopietnu projektu.

Biļetes uz Latvian Blues Band jubilejas koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes un Biļešu servisa tirdzniecības tīklos, savukārt R&B Blues Festival biļetes iespējams iegādāties www.aula.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja