Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Palladium Riga uzstāsies izcilā bundzinieka Džodžo Maijera grupa Nerve

10. Maijā, Palladium Riga uzstāsies izcilā bundzinieka Džodžo Maijera (Jojo Mayer) projekts - grupa Nerve ar savu vienīgo koncertu Ziemeļeiropā un Austrumeiropā, 2017. gada pavasara tūres ietvaros, informēja koncerta pārstāvis Raimonds Blūms.

Koncertu iesildīs pavisam jauna pašmāju grupa Reactive Beats.

Nerve šogad sagatavojuši divus jaunumus: studijas albumu Nerve (iegādājāms vietnē bandcamp), un dokumentālo filmu par Džodžo Maijeru (Jojo Mayer) Changing time.

Nerve ir izcilā bundzinieka Džodžo Maijera projekts, kas attīstījās no leģendārās pasākumu sērijas Prohibited Beatz 90. gadu beigās Ņujorkā. Sākotnēji tā bija platforma eksperimentālai sadarbībai starp dīdžejiem, vizuālajiem māksliniekiem un publiku. Šis kolektīvs laika gaitā izveidojās par labi noslīpētu grupu kas pavisam jaunā veidā miksēja programmētās elektroniskās mūzikas stilus ar improvizāciju starp vairākiem mūziķiem.

Formāta ietvaros grupa asimilēja plašu spektru elektroniskās mūzikas stilu, sākot no old-school jungle, dubstep, glitch beats, līdz minimal, tech house u.c. Tā rezultātā grupa iepazīstināja elektroniskās mūzikas auditoriju ar improvizētu mūziku, nesot līdzi džeza improvizācijas tradīcijas, pulsējošos ritmus un tā stilistisko evolūciju digitālajā laikmetā. Tajā pašā laikā tā iemeso sevī rock’n’roll esenci – labi pavadīt laiku un parādīt vidējo pirkstu visiem, kas pret šo procesu iebilst un kam ar to ir problēmas.

Nerve atkārtoti izaicina attiecības starp cilvēka radošumu un digitālo tehnoloģiju un ir radījusi jaunu formu muzikālai izpausmei, kas ir pavisam unikāla šobrīd pasaulē. Galvenais mērķis ir autentiska 21. gadsimta mūzika.

Grupas sastāvs: Džodžo Maijers - bungas, Džons Deiviss - bass, Džeikobs Bergsons - taustiņinstrumenti un sintezatori, Ārons Nevezī - skaņa un audio manipulācijas.

Biļetes pieejamas Biļešu servisa tīklā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja