Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Prāta vētras koncerta laikā savu velosipēdu, skrejriteni vai skūteri varēs atstāt bezmaksas apsargājamā stāvvietā

Ņemot vērā, ka grupas Prāta vētra koncertu apmeklēs milzīgs skaits apmeklētāju, lai atvieglotu satiksmi, koncerta velonovietnes nodrošinātāji_Balcia/Balcia City Combo aicina doties uz Mežaparku ar savu velosipēdu, skrejriteni vai skūteri, kurus koncerta laikā varēs atstāt bezmaksas apsargājamā stāvvietā.

Vienlaikus šāda mēroga pasākums uzliek lielu slodzi pilsētas satiksmei. Šobrīd remontdarbu dēļ uz Mežaparku nekursē ierastais 11. maršruta tramvajs, tāpēc paredzami, ka nokļūšana koncerta norises vietā un atpakaļ būs apgrūtināta.

Lai sastrēgums nebojā omu nedz pirms, nedz pēc koncerta un nebūtu jāskrien prom no pēdējām divām dziesmām Prāta vētra un lieldraugs Balcia Insurance SE, kas ir galvenais turnejas Gads bez kalendāra atbalstītājs, aicina uz Mežaparku doties ar savu velosipēdu, skrejriteni vai skūteri. Velonovietnes nodrošinātāji sola ērtu bezmaksas apsargājamu Balcia City Combo stāvvietu, kurā varēs atstāt privātos pilsētas braucamrīkus.

"Veicam teritorijas labiekārtošanas darbus, lai plašajā Balcia City Combo novietnē būtu gatavi uzņemt 1200 privātos pilsētvides braucamlīdzekļus. Balcia City Combo stāvvieta būs norobežota un apsargāta teritorija pie 7. vārtu ieejas koncerta norises vietā Mežaparka estrādē. Nododot braucamrīku, katrs koncerta apmeklētājs saņems aproci ar numuriņu un varēs baudīt koncertu bez raizēm par tikšanu mājās caur sastrēgumiem," saka Lucaus.

Jāpiebilst, ka Balcia pilsētvides braucamrīku novietnes ir lieliski pierādījušas sevi iepriekšējos Prāta vētra koncertos Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī un Ventspilī. Tajos iespēju bez maksas atstāt savu pārvietošanās līdzekli ir izmantojuši daudzi koncertu apmeklētāji, kas varēja baudīt grupas uzstāšanos bez liekiem uztraukumiem par nokļūšanu mājās.

Brasas pārvada slēgšanas dēļ Rīgas satiksmes 11. tramvajs uz Mežaparku šobrīd nekursē, tā vietā pasažierus pārvadā 11T. maršruta autobuss. Uz Mežaparku kursē arī 9. maršruta autobusi.

Ja negribas ceļu no Mežaparka atpakaļ mērot ar velosipēdu vai skrejriteni, koncerta apmeklētāji aicināti ņemt to līdzi vilciena vagonā. AS Pasažieru vilciens Prāta vētras koncerta Mežaparka Lielajā estrādē apmeklētāju ērtībai ir papildinājis vilcienu kustības sarakstu ar četriem reisiem - vienu virzienā no Rīgas uz Mangaļiem, trim atpakaļ.

Pēc koncerta uz Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju koncerta apmeklētājus aizvedīs trīs īpaši norīkoti vilcieni, kas svētdien, 21. augustā no Mangaļiem aties plkst. 0.30, plkst. 0.50 un plkst. 1.10.

Plašāku informāciju par Balcia City Combo velonovietnēm meklē Balcia sociālo tīklu kontos Facebook un Instagram, kā arī pratavetra.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja