Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Warner Music Baltics noslēdz līgumu ar mūziķi Reini Straumi jeb Raum

Pagājušā gada nogalē Warner Music Baltics paziņoja par biroja atvēršanu Tallinā un par plāniem aktīvāk pievērsties arī Baltijas mūziķu izdošanai savā paspārnē, kam vēlāk sekoja informācija par sadarbību ar Igaunijas mūziķiem NŌEP un gameboy tetris, savukārt Lietuvā ar The Roop un DJ Jovani. Sākoties jaunam gadam, Warner Music Baltics noslēdz līgumu arī ar pirmo mūziķi Latvijā – Reini Straumi, kas turpmāk būs zināms ar skatuves vārdu Raum, informēja Warner Music Baltics pārstāve Inese Saulāja.

"Mēs esam priecīgi par Raum pievienošanos mūsu ģimenei. Jau sākumā, kad ar komandu dzirdējām viņa dziesmas, bija skaidrs, ka Raum ir ne tikai talantīgs izpildītājs, bet arī prasmīgs dziesmu autors, tāpēc ar lielu gandarījumu jau tuvākajā nākotnē varēsim nodot klausītājiem pirmo Raum dziesmu," stāsta Mikko Manninens, Warner Music Baltics izpilddirektors. "Mums tiešām ir paveicies jau ar pirmajām relīzēm no Baltijas reģiona: visas ir bijušas veiksmīgas, mūziķi ir talantīgi un sadarbības ir produktīvas. Esmu pārliecināts, ka nākotnē savā paspārnē varēsim pulcēt arī citus mūziķus no Latvijas."

Reinis jau vairākus gadus ir bijis aktīvs Latvijas mūzikas industrijas dalībnieks - viens no grupas Double Faced Eels vadošajiem dalībniekiem (no 2017. gada), mūzikas un tekstu autors vairākām grupas pēdējo gadu veiksmīgākajām dziesmām (Atspulgs, Liesma/Fire, Viņa nedejo, Kur esi tu?, Neformāts), kā arī pazīstams skatītājiem ar dalību TV muzikālajā šovā X Faktors.

"Lai gan mūzikas lauciņā darbojos jau gadiem un ir izdevies sasniegt arī kādu panākumu (iekļūt X Faktors 2. sezonas finālā un uzvarēt Best.Cover.Ever Losandželosā kopā ar Double Faced Eels), esmu izjutis vēlmi radīt ko jaunu, autentiski savu. Mazliet vairāk nekā gadu un desmitiem demo dziesmu vēlāk esmu šeit! Vienā rokā sauja ar dziesmām, ar kurām ļoti lepojos, un nevaru sagaidīt, kad tās izdzirdēs publika, un otrā – sadarbības līgums ar vienu no pasaules jaudīgākajām ierakstu kompānijām - Warner Music. Un tas ir tikai sākums!" par sadarbības uzsākšanu stāsta Raum.

Patlaban notiek darbs pie mūziķa debijas ieraksta, kam ir piesaistīta starptautiska komanda, kurā darbojas mūziķi un studijas profesionāļi no Latvijas, Igaunijas un Somijas. Plānots, ka jau martā klausītāji tiks iepazīstināti ar Raum skanējumu un pirmo dziesmu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liepājas teātrī top iestudējums Ziloņa dziesma

Liepājas teātrī režisora Dmitrija Petrenko vadībā notiek darbs pie kanādiešu dramaturga Nikolā Bijona lugas Ziloņa dziesma iestudējuma, kuram režisors devis žanrisko apzīmējumu – skarbas spēlītes ...

VIDEO: Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas

Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas no rudenī gaidāmā studijas albuma, kas tās raibajā vēsturē būs jau septītais. Kompozīcijas autori ir grupas dibinātājs, kopš 1991. gada arī nemainīgs t...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja