Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ar līdzšinējo vērienu nākamvasar izskanēs trešais Latvijas mūzikas lielais koncerts

Pēc diviem spožiem un atmiņā paliekošiem sadziedāšanās svētkiem trešais Latvijas mūzikas lielais koncerts pieskandinās Mežaparka Lielo estrādi nākamā gada 1. jūnijā, informēja koncerta rīkotāji.

Arī trešais Latvijas mūzikas lielais koncerts saglabās līdzšinējo vērienu un uz skatuves pulcēs ap 100 Latvijas mūziķu, kuri pārstāvēs ļoti daudzveidīgus muzikālos žanrus. Programmu veidos tautā iemīļotas dziesmas, kas ietērptas jaunās aranžijās un tapušas dažādās pārsteidzošās sadarbībās. Uz vienas skatuves kāps aktuālākās pašmāju mūzikas zvaigznes, estrādes grandi, kā arī klasiskās mūzikas profesionāļi kas kopīgi radīs nebijušu skanējumu pasākuma daudzveidīgajai programmai.

Koncertā piedalīsies: Shipsea, Pērkons, Bermudu divstūris, Olga Rajecka, Dzelzs vilks, Dagamba, Wiesulis, Bet bet, Ieva Akuratere, Ansis, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Patrisha, Ozols, Gustavo, Aija Andrejeva, Sudden Lights, Lauris Reiniks, PND, Vestards Šimkus u.c. kopā ar Sinfonietta Riga un Latvijas Radio Bigbendu. Pasākuma dalībnieku saraksts tiks vēl papildināts.

"Iepriekšējie koncerti Daugavas stadionā un Mežaparka Lielajā estrādē bija apliecinājums, ka skatītāji patiesi mīl savus māksliniekus un Latvijā radītu mūziku. Abi Lielie koncerti izvērtās par unikāliem populārās mūzikas dziesmu svētkiem. Jau no pirmajām taktīm skatītāji vienojās kopīgā dziesmā ar solistiem, radot ciešu vienotības sajūtu un svētkus visai ģimenei, nojaucot robežas starp paaudzēm un laikmetiem. Mūsu dziesmu apcirkņi ir milzīgi plaši, atliek tikai notraukt putekļus un dot tām jaunu spozmi un skanējumu," saka pasākuma mūzikas producents un radošais direktors Arstarulsmirus.

"Pirmajā Lielajā koncertā Daugavas stadionā mūsu ambīcijas bija grandiozas. Paši sev uzlikām ļoti augstu latiņu, gan domājot par koncerta saturu, gan vizuālo efektu. Vēlējāmies koncerta skatītājus pārsteigt ar mūsdienīgu scenogrāfiju un tehnoloģiskiem risinājumiem. Otrajā koncertā, kas norisinājās Mežaparkā, gribējām paši sevi pārspēt, tāpēc gājām "vēl augstāk un plašāk". Jau šobrīd cītīgi strādājam, lai arī nākamajā gadā pārsteiguma moments mūsu koncerta apmeklētājiem neizpaliktu. Esam pārliecināti, kas viss izdosies lieliski!" tā par koncerta radošo procesu stāsta pasākuma režisors un vizuālo efektu autors PapaChi.

Koncerta apmeklētājus priecēs grandioza skatuves instalācija ar speciāli veidotām videoprojekcijām katrai repertuāra dziesmai. Tajā būs integrēti dziesmu teksti, aicinot skatītājus dziedāt līdzi visiem zināmos dažādu laikmetu megahitus.

Arī skatuves novietojums būs savdabīgs un pretējs ierastajam. Skatītāju sēdvietas atradīsies koru podestos, kas ļaus labi pārredzēt pasākumu. Zemāk būs izvietotas stāvvietas un fanu zona ar īpaši nodalītu teritoriju pie pašas skatuves.

VIP zonā paredzētas atsevišķas sēdvietas zem jumta ar pieeju atsevišķiem bāriem un labierīcībām Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē. Pēc koncerta programmas izskaņas VIP biļešu īpašniekiem būs iespēja apmeklēt oficiālo Lielā koncerta balli ar pārsteiguma viesu dalību.

Biļetes pieejamas mājaslapā lielkoncerts.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja