Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ar lieliem panākumiem klajā nācis Foo Fighters jaunākais albums But Here We Are

Piektdien, 2. jūnijā, amerikāņu rokgrupa Foo Fighters laida klajā ilgi gaidīto albumu But Here We Are, kas ir grupas vienpadsmitais studijas albums un pirmais, ko Foo Fighters izdevuši pēc bundzinieka Teilora Hokinsa (Taylor Hawkins) pēkšņās nāves 2022. gada martā, informēja Sony Music pārstāvji.

Pirms albuma But Here We Are iznākšanas tā četri singli (Rescued, Under You, Show Me How, The Teacher) jau saņēma atzinību kā mūzikas, draudzības un ģimenes dziedinošā spēka apliecinājums. Šīs četras dziesmas atspoguļo skaņu un emociju daudzveidību, kas stāsta par to nozīmi Foo Fighters mūzikas kanonā. Ar melodisko piekto singlu The Glass un vēl pieciem skaņdarbiem, pilnais albums beidzot ir nodots klausītājiem.

Grega Kurstina un Foo Fighters producētais albums But Here We Are ir saņēmis vissirsnīgāko uzņemšanu, sākot ar pūļiem, kas dziedāja līdzi katram Rescued un Under You vārdam grupas atgriešanās koncerta laikā Amerikā, līdz entuziasma pilnām kritiķu recenzijām par albumu un tajā iekļautajiem skaņdarbiem, tostarp:

"Izcila sēru meditācija. Šīs tūkstošgades labākais Foo Fighters albums." - Consequence.

"Iespējams viņu labākais un nozīmīgākais albums." - Goldmine.

"Patosa un neatlaidības sajūtas vadīts." - The New York Times.

"Sniedz visu, ko fani ir iepazinuši un mīl par Foos.” - Revolver.

"Viena no jaudīgākajām dziesmu kolekcijām Rock & Roll Hall of Fame garajā katalogā. But Here We Are ir kā glābšanas plosts starp grupu un tās faniem. Mūzikai ir dziedinošs spēks, un šis ieraksts ir paredzēts tieši tam.”" - Rock Cellar.

"Viens no spēcīgākajiem albumiem grupas vēsturē. Cilvēka esamības izaicinājumu piedzīvošana caur mūzikas absolūto spēku." - SPIN.

"Tas ir tas, kas notiek, kad skaļu, lipīgu, radio draudzīgu rokmūziku iedvesmo patiesa kaisle. Singli ir spēcīgi - Rescued ir īsta himna, Under You ir Jawbreaker stila spēka-popa dārgakmens… Foo Fighters skumjas vijas cauri albumam, bet tas ir pārāk patiess, lai būtu bēdīgs vai drūms." - Stereogum.

"Ieraksts, kas pārvērš skumjas dažās no visskanīgākajām Foo Fighters dziesmām, ko grupa jebkad sarakstījusi." - Ultimate Classic Rock.

"Neaizmirstams un jēgpilns." - USA Today.

"Šis lēciens no personīgā uz pasaulīgo ir Foo Fighters būtība. Tas ir apstiprinājums tam, ka Grola instinkts par to, kā mūzika var palīdzēt mums pārvarēt pat drūmākos mirkļus, ir pilnīgi pareizs. Specīgs, melodisks sēru darbs." - The Wall Street Journal.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja