Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ar vokālās grupas Framest koncertu atklās Dienas Ābeļdārza otro sezonu

29. maijā Dienas Ābeļdārzs aicina uz otrās sezonas atklāšanas pasākumu, kurā uzstāsies vokālā grupa Framest.Pavasara lietavas un saule jau paguvuši nopulēt Dienas redakcijai piegulošā ābeļdārza estrādītes dēļus jaunam cēlienam kulturāli izklaidējošu pasākumu ciklā Dienas Ābeļdārzs.

Pērn labi iesākto tradīciju – vasaras novakarēs pulcināt kopā redakcijas darbiniekus, viņu radus, draugus un visus interesentus, lai brīvā atmosfērā baudītu muzikālus priekšnesumus, viens otra kompāniju un kādu malku vīna – 29. maijā plkst. 18 turpināsim ar vokālās grupas Framest viesošanos Dienas Ābeļdārzā.

Ar koncertprogrammu Džeza zelta melodijas no Ņujorkas līdz Parīzei grupas Framest mūziķi – Beāte Zviedre (soprāns), Elīna Šmukste (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Edgars Janovs (bass) – ieskandinās ne vien Dienas Ābeļdārza otro sezonu, bet arī Rīgas festivālu, kas gaidāms jūnijā. Pārsteidzošus vokālās un instrumentālās mūzikas salikumus tepat ābeļdārzā saklausīsim gan labi zināmos un iemīļotos džeza mūzikas šedevros, gan arī oriģinālmūzikā, kas radusies, iedvesmojoties no XX gadsimta džeza mūzikas grandiem.

Rīgas festivālā, 13. jūnijā, Framest jau otrreiz muzicēs kopā ar vokālā ansambļa New York Voices līderi, Grammy balvas ieguvēju Pīteru Eldridžu, savukārt jūlija beigās viņi pārstāvēs Latviju jauno izpildītāju konkursā Jaunais Vilnis.

Kā allaž – Dienas Ābeļdārzā rosīsies eko veikaliņa Idille puiši, piedāvājot nogaršot itālijas vīnu, kādu pesto maizīti un citas vasarīgas uzkodas.  

Pirmo glāzi uzsauc Eirovīns!

Izdevniecība Dienas grāmata būs klāt ar savu grāmatu stendu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja