Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

AUDIO: Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais meža koris piedāvā pirmo singlu no gaidāmā albuma

Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais Meža koris klausītāju vērtējumam nodod pirmo singlu “Svētelis” no kora gaidāmā albuma, informē mūziķu pārstāve Anete Kalniņa, “Antena”. Jaunajā albumā lielākoties būs ar dabas tēmu un zaļo krāsu saistītas dziesmas, tādēļ likumsakarīgi, ka pirmais gaidāmā ieraksta priekšvēstnesis ir senā Ērika Ķiģeļa dziesma “Svētelis” ar Dzintras Žuravskas vārdiem, uzsver A.

Kalniņa.Dziesmas jauno aranžējumu veidojusi Ieva Kerēvica kopā  ar kora un pavadošās grupas radošo kolektīvu.  Dziesmas “Svētelis”  versija tapusi jau pēc televīzijas šova “Koru kari” noslēguma. Dziesmu koris izpilda arī Latvijas turnejas koncertos, kas veidoti kā īpašs uzvedums, kurā mūziku papildina gan horeogrāfija, gan sižets.Visos koncertos koris uzstājas “dzīvajā” izpildījumā, turklāt kolektīvu pavada profesionālu mūziķu grupa, tādejādi koncertu apmeklētājiem piedāvājot pilnvērtīgu muzikālu baudījumu.Tuvākie kora koncerti notiks 21. janvārī Cēsīs, 23. janvārī Liepājā, 29. janvārī Baložos, 18. februārī Gulbenē, 19. februārī  Ogrē, 21. februārī Ērgļos, 26. februārī Siguldā  un 28. februārī Kuldīgā.Turnejas turpinājumā  martā un aprīlī Madonas Zaļais koris viesosies arī  Jelgavā, Krustpilī, Viesītē, Kazdangā, Ventspilī, Bauskā, Brocēnos, Slampē, Variņos, Lizumā, Preiļos,Mārupē,Cesvainē, Līvānos, Lubānā, Ādažos un Salaspilī.Madonas kora Latvijas koncertturneja tiek organizēta sadarbībā ar “Igo mūzikas menedžmentu” un “Antenu”. Biļetes uz kora koncertiem iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un koncertu norises vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies dziesmu "Svētelis" Ievas Kerēvicas un Madonas Zaļā meža kora izpildījumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja