Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Daumants Kalniņš atsauc dalību rokoperā Lāčplēsis, pārmetot Milleram neizdarību

Dziedātājs Daumants Kalniņš atsaucis savu dalību 8. novembrī gaidāmajā Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperā Lāčplēsis, jo līdz šim pasākuma producents nav piedāvājis māksliniekam parakstīt oficiālu līgumu par iestudējuma galvenās lomas izpildīšanu.

Kalniņš aģentūrai LETA pauda, ka, tuvojoties izrādei, tās producents Juris Millers viņam nav piedāvājis parakstīt oficiālu līgumu par Lāčplēša lomas atveidošanu, bet tajā pašā laikā biļetes uz izrādi turpina tirgot, materiālos minot Kalniņu kā Lāčplēša lomas izpildītāju.

"Diemžēl organizatoru neizdarības dēļ tirdzniecībā laistas biļetes uz neapstiprinātu sastāvu. Pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem vēl šī gada sākumā beidzot sakārtot tiesiskās attiecības ar pasākuma organizatoru, esmu spiests publiski paziņot, ka rokoperā Lāčplēsis nepiedalīšos," situāciju raksturoja Kalniņš.

Savukārt Millers aģentūrai LETA sacīja, ka no pasākuma izziņošanas brīža Zigmars Liepiņš ir izteicis vēlmi nomainīt atsevišķu lomu izpildītājus, tostarp arī galvenās lomas atveidotāju Kalniņu. "Šādu lēmumu autors pieņēmis ar mērķi, lai panāktu maksimāli labāko sava darba izpildījumu konkrētajā reizē," pauda Millers.

Producents apgalvoja, ka līdz ar izrādes mārketinga kampaņas sākšanu Latvijas Radio ēterā iepriekš izziņotais Lāčplēša lomas atveidotājs Kalniņš saistībā ar iestudējumu nav ticis minēts nedz reklāmās, nedz arī biļešu tirdzniecības vietās.

Viesnīcā Hotel Rome 20. februārī plkst. 14 notiks preses konference, kuras laikā tiks paziņots jauno iestudējuma dalībnieku sastāvs.

Kā ziņots, no 2017. gada 19. jūlija visās Biļešu paradīzes kasēs un tās mājaslapā ir pieejamas biļetes uz 2018. gada 8. novembrī Arēna Rīga paredzētajiem valsts simtgades svētku pasākumiem - populārās mūzikas dižkoncertu Latvijas gadsimts un rokoperas Lāčplēsis iestudējumu ar simfonisko orķestri.

Top komentāri

HH
H
Kam uztic producēt "Lācplēsi"!? Milleram!!! Uz šā fona tās Ļeņina bikses netālu no valdības nama šķiet pavisam normāla lieta.
Koļa no Pampāļiem
K
Miller, es nodziedāšu par polšu un 6 aliņiem
Hei,
H
Pats Millers nevar noraut tos Lācplēša pamtus?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja