Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dziedātāja Būū izdod balādes Vienītī dzīvo ierakstu un izziņo gaidāmo EP

Pēc fanu pieprasījuma Būū izdod savas vienīgās romantiskās balādes dzīvo ierakstu, kas tapis 2023. gada vasarā, vienā no mākslinieces koncertiem.

Dziesma Vienītī tās emocionāli atklātā vēstījuma, dziļuma un plašā skanējuma dēļ guvusi lielu rezonansi un pieprasījumu koncertos, kā rezultātā tika nolemts izdot tieši tās dzīvo versiju, kā arī uzfilmēt dziesmas videoklipu.

"Pirmo reizi izdodu dziesmu, kuru pirms publicēšanas, jau ir dzirdējuši tūkstošiem cilvēku. Situācija ir tāda, ka uzrakstīju mīlestības balādi, no kuras ilgi kautrējos, bet caur kautrību, radās skaista sasaiste ar publiku, jo divu vasaru garumā mēs šo dziesmu spēlējām tikai un vienīgi dzīvajā. Katrā koncertā šī bija mana atkailināšanās dziesma. Tā, kuras laikā es valdīju asaras. Neliels intīms noslēpums. Un tagad, kad tā ir piejeama visiem, man šķiet, ka ir izveidojusies neredzama saite ar tiem cilvēkiem, kas ir to kopā ar mani pieredzējuši dzīvajā,” saka Būū par singlu.

“Izdot dzīvos ierakstus vienmēr ir bailīgi, jo tajos dominē atklātums un tehniskās kļūdas, taču esmu pietiekami izaugusi kā māksliniece, lai spētu parādīt arī nepilnības. Šādā autentiskā, atkailinātā un brīvā enerģijā arī top gaidāmais EP. Gandrīz viss tā sižets norisināsies mežā, rituālos un dziļi, dziļi emocijās,” piebilst Būū.

Šogad gaidāmais EP būs dziedātājas Būū pieturpunkts dziesmu izdošanai latviešu valodā. Pēc plānotā EP izdošanas māksliniece plāno turpmāk klausītājus iepazīstināt ar savu daiļradi angļu valodā. Vasarā Būū un viņas pavadošo grupu varēs baudīt dažādos pilsētu un novadu svētkos, kā arī citos pasākumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja