Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Festivāla Positivus programmu papildina Metro Boomin, Earthgang un Gustavo

Pasaulē lielāko hiphopa hitu producents, autors un dīdžejs Metro Boomin ar grandiozu šovu noslēgs Positivus festivāla pirmo dienu. Metro Boomin jaunākais albums Heroes & Villains ir pārbagāts ar šobrīd klausītākajām dziesmām pasaulē un ir viens no populārākajiem albumiem arī Baltijā.

Metro Boomin, kurš radījis savu unikālo "dark" skanējuma raksturu ir daudzu superzvaigžņu hitu autors un producents, bet līdztekus uz skatuves uzstājas arī pats, un izdod savu mūziku ar iespaidīgu vokālistu piedalīšanos. The Weeknd, 21 Savage, Future, Drake, Travis Scott, A$AP Rocky, Nicki Minaj, Post Melone, Wiz Khalif ir ļoti maza daļa no zvaigžņu saraksta, kuru ierakstus viņš producē un kuri piedalās arī Metro Boomin albumos.

Festivāla programmu papildinās arī hiphopa duets Earthgang un pašmāju hiphopa zvaigzne Gustavo.

No Atlantas tiek pieteikti vieni no pasaulē spēcīgākajiem māksliniekiem, kas ir tik izcili un unikāli kā nekur citur. Viņu vidū - Childish Gambino, Migos, OutKast, Ciara, Usher utt., un tagad arī Earthgang duets papildina šo stāstu. Kā raksturo paši mākslinieki, sinerģijas rezultātā viņiem izdodas veidot mūziku, kuru paši uzskata par labāko iespējamo mākslu, pievēršoties tiešai emociju un sajūtu izlikšanai mūzikā un aicinot nemeklēt viņu radītajās dziesmās nekādu dziļāku jēgu, bet ļauties to baudīšanai sajūtu līmenī. Earthgang Positivus festivālā uzstāsies piektdien, 14. jūlijā.

Positivus apmeklētājiem noteikti palicis atmiņā neaizmirstamais 2011. gada priekšnesums ar Gustavo un pavisam noteikti varam sagaidīt tikpat lielisku šovu arī šovasar uz festivāla lielās skatuves 15. jūlijā. Gustavo ir viens no Latvijas hiphopa pamatlicējiem un galvenajiem popularizētājiem, kurš muzicēt sāka 1995. gadā un karjeras sākumā darbojās apvienībā Fact. Gustavo ir izdevis vairākus studijas albumus un sadarbojies ar pazīstamiem Latvijas un arī ārvalstu mūziķiem. Nupat mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformās ir nonācis arī Gustavo jaunākais un ilgi gaidītais albums Tagad tikai sākās, par kuru Gustavo stāsta: "Tas man paliks atmiņā kā radoši viens no intensīvākajiem, blīvākajiem un dinamiskākajiem dzīves posmiem."

Patlaban apstiprinātie 2023. gada Positivus festivāla mākslinieki: Sam Smith, Metro Boomin, Gustavo, Earthgang, J.I.D, Little Big, Emotional Oranges. 

Biļetes uz Positivus festivālu pieejamas www.positivusfestival.com, Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja