Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Festivālā Summer Sound darbosies Fantasy Garden skatuve

Festivāla “Summer Sound”  teritorijā darbosies arī “Fantasy Garden” skatuve, kas un būs īpaša ar savu intīmo un nedaudz mistisko atmosfēru. Uz šīs skatuves uzstāsies “Ewert and the Two Dragons”, “Nive Nielsen & The Deer Chilren”, IIRIS, “Spaceships Are Cool” un citi, informē festivāla organizatori.

Vieni no skatuves galvenajiem māksliniekiem būs indie folk mūzikas apvienība “Ewert and the Two Dragons”. Debijas albumu “The Hills Behind The Hills” grupa izdeva 2009. gadā, bet šī gada aprīlī klajā nāca grupas otrais albums “Good Man Down”, kuru izdod mūzikas ierakstu izdevniecība “I Love You Records” no Latvijas. Grupa sniegusi koncertus visās Baltijas valstīs, kā arī citviet pasaulē.Ziemeļamerikas kontinentu uz “Fantasy Garden” skatuves pārstāvēs  “Nive Nielsen & The Deer Children” – folkmūzikas apvienība no Grenlandes, ar eskimosu meiteni priekšgalā. Grupai nesen iznācis debijas albums “Nive Sings”. Šovasar grupa aktīvi koncertē festivālos abās Atlantijas okeāna pusēs.Ar izcilu popmūziku, kurā savijas elektronika, etniskās un indie mūzikas izīmes, festivāla apmeklētājus uz “Fantasy Garden”  skatuves priecēs 20 gadus vecā dziedātāja Iiris no Igaunijas. Iiiris tiek uzskatīta par vienu no pēdējā laika nozīmīgākajām Igaunijas popmūzikas eksportprecēm.Savu dalību festivālā, uz “Fantasy Garden” skatuves apstiprinājis arī dziesminieks no Austrijas Chris Magerl, alternatīvās mūzikas apvienība “Siriustar” un elektroniskās indie pop mūzikas grupa “Spaceships Are Cool”, kā arī liels skaits vietējo mākslinieku -- “Goran Gora & The Yrs”, “Riga Metro”, Alise Joste, “Gaujarts”, “Soundarcade”, u.c.Kā Diena.lv jau ziņoja iepriekš, festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā  Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas. Biļetes var iegādāties visās “Biļešu serviss” kasēs visā  Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja