Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Festivāls Laba daba izsludina biļešu tirdzniecību un norises laiku

Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls _Laba daba_2019. gadā no 2. līdz 4. augustam nemainīgi norites Līgatnes pagasta, Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā Ratnieki, informēja festivāla pārstāve Anete Enikova.

Festivāla organizatori, pasākumu aģentūra Pareizā ķīmija un Radio NABA, norāda, ka 2019. gadā paplašinās iesākto darbības virzienu un daudzveidīgo muzikālo programmu bagātinās ar kultūras un mākslas norišu programmu – eksperimentālām teātra un laikmetīgās dejas izrādēm, starptautisku mākslinieku performancēm, cirka māksliniekiem, vides objektu un gaismas instalācijām un, protams, īpašu programmu pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem. Tomēr festivālam mainoties un attīstoties, tiks saglabāta pamata ideja – iestāties par labdabīgu attieksmi pret visu dzīvo mums apkārt.

Pirmssvētku laikā sākas pirmo festivāla Laba daba biļešu tirdzniecība visās Biļešu servisa kasēs. Uz visām festivāla dienām līdz 1. februārim biļetes pieejamas par EUR 30.  

Tiek saglabāts arī vecuma slieksnis, līdz kuram ieeja festivālā, vecāku pavadībā ir bezmaksas. Biļetes nav nepieciešams bērniem līdz 13 gadiem (ieskaitot). Šobrīd tirdzniecībā ir pilna festivāla biļetes. Grupu biļetes būs tirdzniecībā martā, savukārt vienas dienas biļetes būs pieejamas vasaras sākumā, kad būs zināma festivāla programma pa dienām.

Pirmās grupas tiks izziņotas 2019. gada sākumā. Tāpat kā citus gadus, tiks pārstāvēti dažādi mūzikas žanri: regejs, etno folks, roks, elektronika, punk, ska un cita mūzika, ko izpildīs gan pašmāju mūziķi, gan mākslinieki no ārvalstīm.

Biļetes var iegādāties internetā https://www.labadaba.lv/biletes un Biļešu serviss kasēs. Festivāla aktivitātēm var sekot līdzi www.labadaba.lv un sociālajos medijos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja