Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivāls Tallinn Music Week no jūnija pārcelts uz rudeni

Ikgadējais starptautiskais jaunās mūzikas un pilsētas kultūras festivāls Tallinn Music Week no jūnija pārcelts uz rudeni, cerot, ka līdz tam Covid-19 dēļ noteiktie ceļošanas ierobežojumi tiks mīkstināti, paziņojuši vērienīgā pasākuma rīkotāji.

Iepriekš Tallinas mūzikas nedēļas norises laiks jau tika pārcelts no maija sākuma uz jūniju, bet tagad nolemts, ka festivāls notiks no 29. septembra līdz 3. oktobrim.

"Nolēmām pārcelt festivālu no jūnija uz rudeni, kad paredzami ceļošanas ierobežojumu atvieglojumi, lai mūsu pasākumā varētu piedalīties Eiropas mūzikas industrijas profesionāļi un pēc iespējas vairāk interesantu mākslinieku," skaidrojis festivāla organizators Pertels Sosalu.

Dalībniekiem izsludināta papildu pieteikšanās līdz aprīļa beigām, bet visi līdz šim iesūtītie pieteikumi ir derīgi. Festivāla programmā varēs piedalīties līdz 150 māksliniekiem, kurus paziņos maijā.

11. jūnijā Tallinas Fon Krāla teātrī tiks rīkota festivāla Igaunijas mūzikas tirgus diena, kuras galvenais temats būs saistīts ar mūzikas, kultūras un saistīto nozaru atveseļošanos un atdzimšanu pēc pandēmijas izraisītās krīzes.

Festivāla programma būs trīsdaļīga un ietvers mūzikas pasākumus dažādos klubos un koncertzālēs, mūzikas industrijas konferenci un ģimeņu pasākumus katrai dienai.

Tallinn Music Week jeb Tallinas mūzikas nedēļa, kas notiek kopš 2009. gada, ir ikgadējs pilsētas festivāls un mūzikas industrijas konference, kas pulcē vietēja un pasaules mēroga talantus un nozares ekspertus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja