Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ģitārists Gints Smukais izziņo koncertsēriju Atkusnis

Ģitārists Gints Smukais ar koncertsēriju Atkusnis viesosies piecās Latvijas pilsētās: Smiltenē, Jēkabpilī, Rīgā, Siguldā un Liepājā. Koncerta programmā skanēs skaņdarbi no Ginta otrā albuma Thaw (Atkusnis)_ un pirmā debijas albuma Flourish, kā arī latviešu un ārzemju autoru skaņdarbu aranžijas, informēja mūziķa mediju pārstāve Inga Zālīte.

"Albuma atklāšanas koncertā 31. jūlija vakarā uz Raiskuma ezera valdīja miers un klusums, un repertuārs tika pakārtots šim mieram ar melanholiskām un rāmām melodijām, savukārt turpmākajā koncertsērijā atļaušos iepazīstināt apmeklētājus ar ekspresīvāku ģitārspēles pirkstu stilu, kādu to iepazinu, ceļojot uz Kanādu un ASV, smeļoties pieredzi no pasaules mēroga instrumentālistiem un daloties stāstos par ģitārspēles pirkstu stila kultūru otrpus okeānam," Gints Smukais atklāj koncerta programmas noskaņu, ar kādu plāno dalīties koncertsērijas Atkusnis koncertos. 

Dažos koncertos kā īpašais viesis pievienosies Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons nominants, albuma Atkusnis producents un Ginta draugs un kolēģis jau 18 gadus - Kaspars Niklasons, kurš, spēlējot tandēmā ar Gintu, katram skaņdarbam piešķirs kaligrāfisku skaņas smalkumu.

Ginta Smukā koncerti notiks 15. augustā Smiltenē, atpūtas bāzē Slīpi, 28. augustā Jēkabpils Tautas namā, 4. septembrī Rīgā, Mazajā ģildē, 11. septembrī Siguldas devonā (tā 3. sezonas atklāšanas ietvaros), 12. septembrī Liepājā, Kultūras namā Wiktorija.

Daļa koncertsērijas Atkusnis koncertu būs bez maksas, bet jāpiesakās laikus, lai labāk paredzētu apmeklētāju skaitu un mazinātu drūzmēšanās risku.

Plašāka informācija par koncertu biļetēm koncertu norises vietās. 

Plašāka informācija Ginta Smukā Facebook un Instagram kontos. 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja