Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ģitārists Mārcis Auziņš izdevis trešo studijas albumu Lielā plūsma

Virtuozais ģitārists Mārcis Auziņš izdevis trešo studijas soloalbumu Lielā plūsma, kurā apkopota jaunrade, kas tapusi pēdējo trīs gadu laikā.

"Pārdomas par laiku, telpu un esību ir iedvesmojušas mani trešajam soloalbumam, kuam dots nosaukums Lielā plūsma. Muzikālā materiāla pamatā ir iekšēji rezonējošas sajūtas un atklāsmes par Visuma mūžam mainīgo dabu, neapturamo laika un notikumu ritumu un manu kā cilvēka un mūziķa lomu šinī procesā - Lielajā plūsmā. Es ticu, ka mana artava un loma bezgalīgā laika nogrieznī ir muzicēšana, komponēšana un koncertēšana. Mijiedarbībā ar klausītāju tas ir mana spēka, iedvesmas un motivācijas avots, kas nekad neapstāsies un liks atrasties pastāvīgā muzikālas izaugsmes virpulī," komentē Mārcis.

Joprojām nemainīgs paliek pirmajos divos albumos Viens (2016) un Aizrautība (2019) aizsāktais muzikālais koncepts, kurā visi skaņdarbi ierakstīti tikai ar ģitāru tieši tādā veidā, kādā tie tiek izpildīti solokoncertos, tādējādi radot īpašu klātesamības sajūtu, klausoties albumu arīdzan ierakstā.

Jauno Mārča Auziņa mūzikas albumu var nopirkt platformā eKase.lv, Jāņa Rozes grāmatnīcās, mūzikas ierakstu veikalos un koncertu norises vietās. Albums pieejams arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs Apple music un Spotify u.c.

Koncertprogrammā līdzās albumā iekļautajai jaunradei var dzirdēt arīdzan īpaši koncertprogrammai tapušas ģitāras solo aranžijas skaņdarbiem no tādiem pasaules mūzikas smagsvariem kā The Beatles, John Lennon un Bobby McFerrin.

Tuvākie koncertprogrammas Lielā plūsma koncerti notiks 19. jūnijā Mālpils muižā, 2. jūlijā Kalnmuižas pilī, 17. jūlijā Zeit Līgatnē, 24. jūlijā Mazmežotnes muižā, 4. augustā Saldus kultūras paviljonā.

Par jaunākajiem koncertu datumiem informācija rodama Mārča Auziņa sociālo tīklu kontos Facebook, Instagram un mājaslapā www.marcisauzins.com

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja