Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Grupa Instrumenti izziņo koncertu Arēnā Rīga un publicē jaunu dziesmu

Instrumenti, viena no vērienīgākajām Latvijas mūzikas grupām, izziņo koncertu Runā Rīga, kas 26. oktobrī notiks Arēnā Rīga, informēja grupas pārstāvji.

Instrumenti, kas šobrīd strādā pie jaunām dziesmām, šī gada otrajā pusē klausītājus priecēs ar jaunu albumu un, atzīmējot šo faktu, oktobra beigās rīko vērienīgu koncertšovu Arēnā Rīga. Pirmo reizi Instrumenti pulcēja pilnu arēnu 2011. gada nogalē debijas albuma TRU koncertsērijas ietvaros, pēc tā Instrumenti lielākie koncerti norisinājušies Mežaparka lielajā estrādē un Daugavas stadionā.

Koncerts Arēnā Rīga solās būt audiovizuāls un emocionāls piedzīvojums. Instrumenti - grupa, kuru veido Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns, sadarbojoties ar izcilu radošo un tehnisko komandu, vienmēr ir izcēlušies ar spēju radīt neaizmirstamus koncertus, kuros šova spilgtie elementi veido harmonisku savienojumu ar brīžiem intīmo un trauslo atmosfēru, tādējādi radot unikālu un atmiņā paliekošu pieredzi katram klātesošajam.

Reinis Sējāns stāsta: “Dziesmas nereti pie mums nāk komplektā ar vīziju par to, kā tās izklausās un izskatās uz milzīgas skatuves daudzu tūkstošu priekšā, un Arēna Rīga vīzijās parādās itin bieži, jo šī vieta Instrumentu dzīvē ir ārkārtīgi svarīgs pieturas punkts. Tieši pārpildītā Arēnā Rīga pirms aptuveni desmit gadiem piedzīvojām neaizmirstamu koncertu, kurā guvām pārliecību, ka tur kādudien noteikti jāatgriežas. Un tā diena tuvojas."

Līdz ar ziņu par koncertu, Instrumenti publicē arī jaunu dziesmu Man patīk un tās teksta video versiju, ko radījis grafiskais mākslinieks Jānis Spēlmanis (SHADE). Man patīk ir jau trešais singls no gaidāmā albuma Runā Rīga.

“Manā dzīvē Instrumenti ir brīnumu darbnīca. Tieši tāpēc tik ļoti priecājos par tik gaidītu atkalsatikšanos šajā mūzikā, šajā sajūtā un enerģijā. Un arēna tik ļoti piestāv dziesmām, kuras esam radījuši jaunajam albumam,” stāsta Jānis Šipkēvics.

Biļetes uz Instrumenti Arēnas Rīga koncertu pieejamas instrumenti.in un Biļešu servisa tirdzniecības vietās. 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja