Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ierakstu kompānija Warner Music Baltics sāk sadarbību ar Baltijas mūziķiem

Ierakstu kompānija Warner Music Baltics ir atklājusi savu reģionālo biroju Tallinā un sākusi sadarbību ar Baltijas mūziķiem

Warner Music ir viena no lielākajām ierakstu kompānijām pasaulē, kura tagad nostiprina savas pozīcijas Baltijā. Jau vairākus gadus Tallinā darbojas arī citu vadošo ierakstu kompāniju – Universal Music un Sony Music – reģionālās pārstāvniecības. Tagad tām pievienojas Warner Music Baltics, kura ir apņēmības pilna sākt aktīvu sadarbību ar vietējiem māksliniekiem, lai veicinātu Baltijas mūzikas tirgus attīstību un iekļaušanos globālajā apritē.

23. oktobrī tiks izdots populārā, starptautisku atzinību guvušā Igaunijas elektroniskās mūzikas pārstāvja Noëp singls On My Way (feat. Chinchilla). Jau ir parakstīta vienošanās ar Lietuvas grupu The Roop, kurai šogad bija jāpārstāv sava valsts Eirovīzijas dziesmu konkursā. Warner Music Baltics ir ieinteresēta sadarboties arī ar perspektīvākajiem Latvijas māksliniekiem, lai palīdzētu viņu darbiem šķērsot reģiona robežas. Kompānijas pārstāve Latvijā ir Inese Saulāja-Dobele.

"Pēdējos gados esam cītīgi sekojuši mūzikas industrijas attīstībai un izaugsmei Baltijas valstīs, kā arī saskatījuši reģiona mākslinieku potenciālu starptautiski. Esam pamanījuši daudz talantīgu izpildītāju, producentu un autoru," uzsver Warner Music Baltics izpilddirektos Miko Manninens. 

Darbību Baltijā paplašinās arī Warner Music grupā ietilpstošā izdevniecība HMC Publishing (tā pārstāv autoru intereses un viņu darbus). Tā parakstījusi sadarbības līgumu ar Igaunijas izdevēju un neatkarīgās mūzikas kompāniju Star Management/Downtown Studios. Darījuma ietvaros puses apņemas sadarboties ar vietējiem māksliniekiem gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja