Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Muzikālajā bankā uzvarējis Dons ar dziesmu Signāls

Latvijas Radio 2 popa un rokdziesmu aptaujā Muzikālā banka 2012 uzvarējusi Dona dziedātā Signāls. Šai dziesmai mūzikas eksperti piešķīra pārliecinošu pirmo vietu, savukārt klausītāju balsojums to ierindoja ceturtajā vietā, informēja Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

Par otro vērtīgāko dziesmu balsotāji atzinuši jaunās dziedātājas Antras Stafeckas izpildīto Vētra nāk, bet trešajā vietā ierindojas klausītāju nemainīgi mīlētā grupa Prāta Vētra ar dziesmu Vēl viena klusā daba.

Pēc klausītāju un ekspertu padomes kopvērtējuma ceturtajā vietā ierindojās apvienības Bermudu divstūris izpildītā dziesma Disco, piektajā - Busuļa izpildītais Bēbīšu maršs.

Apbalvošanas ceremonijā visi finālisti saņēma mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas balvas. Piešķirtas arī specbalvas - Ventspils pilsētas simpātiju balvu saņēma Intars Busulis ar dziesmu Bēbīšu maršs, savukārt portāla Draugiem.lv balsotāji par draudzīgāko dziesmu atzina Rassel un Sabīnes Berezinas dziedāto Dzīvo brīvi.

Muzikālās bankas ekspertu padomē strādāja Raimonds Tiguls, Ints Teterovskis, Marts Kristians Kalniņš, Artis Gāga, Guntis Veits, Elīna Šimkus, Laima Jansone un Kristaps Krievkalns.

Muzikālās bankas 2012 apbalvošanas ceremonija noritēja Ventspilī.

“Vēlos pateikt paldies visiem, kuri palīdzēja Signālam uzvarēt - klausītājiem, skatītājiem, arī mūziķiem un visiem, kuri palīdzēja dziesmas tapšanā,” pēc uzvaras Muzikālajā bankā pavēstīja Dons. Viņš drīzumā gatavojas arī prezentēt savu jauno albumu, kura nākamais singls tuvākajā laikā nonāks Latvijas radiostacijās.

Šobrīd mūziķis sācis arī sagatavošanos savam šī gada lielākajam profesionālajam izaicinājumam – viņam ir uzticēta galvenā – Lāčplēša loma Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperas Lāčplēsis 25 gadu jubilejas jauniestudējumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja