Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izdota Olgas Rajeckas 50 populārāko dziesmu grāmata

Izdevniecība MicRec dziesmu nošu un dziesmu vārdu sērijā Populārākās latviešu dziesmas izdevusi Olgas Rajeckas dziesmu grāmatu, kurā iekļautas 50 dziesmas, kuras par savām padarījusi enerģiskā dziedātāja un tie kolektīvi, kuros Olgas balss ir bijusi viena no vadošajām – Eolika, Turaidas Roze, Bāze 7, Dāmu pops un Tango

Grāmatā ir iekļautas Imanta Kalniņa, Raimonda Macata, Arņa Medņa, Aigara Grāvera, Gata Gaujenieka, Ingara Viļuma, Ainara Virgas, Ulda Marhileviča, Mārtiņa Freimaņa, Vara Vētras, Ginta Stankeviča, Māra Ozoliņa, Valda Atāla, Tomasa Kleina un Borisa Rezņika dziesmas ar Laimas Līvenas, Imanta Ziedoņa, Jāņa Baltausa, Māra Čaklā, Jāņa Petera, Pētera Zirnīša, Guntara Rača un citu dzejnieku vārdiem. To vidū ir dziesmas Ziemeļvējā, Kad man vairs nebūs 16, Es neesmu Džeina Fonda, Saullēkts, Dzīve ir viena, Lielā zive, Svētku diena, Tu jau zini (tāds ir tas vējš), Tu esi skaista visos niekos, sīkumos, Saule riet, Varbūt rīt u. c. 

Šī ir jau 22. grāmata šajā sērijā, kurā līdz šim iznākuši Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Ulda Marhileviča, Laura Reinika, Guntara Rača, Mārtiņa Freimaņa, Aivara Hermaņa, grupu bet bet, Līvi un Prāta vētra dziesmu krājumi, kā arī Ziemassvētku izlases, tautasdziesmu izlase un populāru latviešu dziesmu izlases bērniem.

Grāmatu var iegādāties grāmatnīcās un Olgas jubilejas koncertos visā Latvijā: 11. jūnijā Krustpils brīvdabas estrādē, 16. jūlijā Rojas brīvdabas estrādē, 29. jūlijā Ķestermeža estrādē Dobelē, 6. augustā brīvdabas koncertzālē Mītava Jelgavā, 12. augustā, Kandavas brīvdabas estrādē Ozolāji, 24. augustā Dzintaru koncertzālē, 26. augustā Liepājas estrādē Pūt, vējiņi! un 2. septembrī Saulkrastu brīvdabas estrādē.

Grāmatas vāka foto – Jānis Deinats. Grāmatas dizaina autors – Guntars Ošenieks.

Informācija: www.micrec.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja