Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Koncertzālē Palladium uzstāsies amerikāņu grupa X Ambassadors

Koncertzālē Palladium 17. februārī uzstāsies amerikāņu alternatīvā roka grupa X Ambassadors. Koncertā skanēs gan grupas pazīstamie hiti, gan jaunas dziesmas.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, trīs albumus izdevušie mūziķi sevi dēvē par rokgrupu, lai gan viņu mūzikas skanējumā ir arī daudzu citu stilu elementi. Viņi nebaidās eksperimentēt un sadarbojas arī ar hiphopa, populārās un elektroniskās mūzikas veidotājiem. Eminem, Bebe Rexha, Imagine Dragons, Lost Frequency, Kygo, Lizzo – tie ir tikai daži no māksliniekiem, ar kuriem X Ambassadors ir strādājuši kopā. Tā 2020. gadā amerikāņu hiphopa un R&B zvaigzne Lizzo ir ieguvusi Grammy balvu, saņemot statueti par labāko R&B stila izpildījumu par dziesmu Jerome, kas sarakstīta kopā ar grupu X Ambassadors.

X Ambassadors savu muzikālo darbību uzsāka 2009. gadā. Slavenie mūsdienu roka himnu veidotāji ir izdevuši vairākus singlus, no kuriem viens - Litost - tika iekļauts filmas The Host skaņu celiņā. Savukārt dziesma Unconsolable sekmēja straujo X Ambassadors mūzikas karjeras kāpumu.

Grupas pirmais albums VHS ieguva platīna statusu un pārvērta X Ambassadors no alternatīviem rokeriem un Bruklinas indīroka autsaideriem par Billboard varoņiem. Šis albums ir intīms ieskats Sema Herisa un viņa brāļa Keisija Herisa jaunībā, un to paspilgtina brāļu mājas video, agrīno ierakstu un mēģinājumu audiofragmenti. Albumā iekļauti arī tādi grupas hiti kā Unsteady un Renegades. 2019. gadā grupa izdeva savu otro albumu Orion, bet 2020. gada martā – EP albumu Belong, kuru iedvesmojusi 70. un 80. gadu soulmūzika un R&B. 2021. gadā iznāca grupas jaunākais darbs – albums The Beautiful Liar.

Biļetes pārdošanā no 6. oktobra plkst. 12.00 Biļešu serviss tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja