Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Koncertzālē Palladium uzstāsies vācu sintpopa grupa Camouflage

Šī gada rudenī, 23. novembrī, koncertzālē Palladium tūres Rewind To The Future And Goodbye ietvaros viesosies leģendārā sintpopa grupa no Vācijas Camouflage, informēja koncerta rīkotāji.

Baltijas valstis ir vienīgās, kurās apvienība šogad koncertēs ārpus Vācijas robežām. Camouflage ir slaveni ar tādiem hitiem kā Love Is a Shield, The Great Commandment, Strangers Thoughts, One Fine Day, Me and You, The Pleasure Remains un citiem.

Grupas Camouflage dalībnieki komentē: "Grupas darbības pārtraukums kopš 2016. gada sākotnēji radīja vēlmi svinēt mūsu 40 gadu jubileju kā Camouflage – 40 gadi mūzikā, video un bildēs, daloties šajās atmiņās ar jums visiem. Taču, runājot par to sīkāk, sapratām, ka tūrei vajag vairāk nekā tikai skaistumu, panākumus un sajūsmu. Tajā noteikti ir jābūt jaunām dziesmām un jaunam saturam, ne tikai atmiņām un arhīva materiāliem. Mēs nebūtu Camouflage, ja nepieņemtu jaunus izaicinājumus. Ar visu grupu atsāksim darbu studijā un smelsimies iedvesmu jaunām dziesmām, lai jau šogad varētu atjaunot Camouflage darbību pavisam jaunā un svaigā veidolā. Mēs uzskatām, ka tikai tad ir jēga doties tūrē, jo tikai tā var sapludināt pagātni, tagadni un nākotni, un mēs varam piedāvāt jums jaunu konceptu, kas sniedz jums un mums tādu izpildījuma kvalitāti, kādu mēs visi sagaidām no šīs tūres.”

Camouflage dibināta 1983. gadā, un Latvijā viesosies trešo reizi, iepriekš koncertējot pirms 13 gadiem - 2006. un 2011. gadā. Camouflage ir starp pasaulē slavenākajām sintpopa grupām, tādām kā Depeche Mode, Erasure, Pet Shop Boys, a-ha, OMD un citām šī mūzikas žanra leģendām. Slavenākie grupas albumi ir Methods of Silence (1989), Voices & Images (1988) un Sensor (2003). Arī jaunākais grupas albums – Greyscale, kas tika izdots 2015. gadā, sasniedza augsto 14. vietu Vācijas albumu topā. Grupa, savas koncerttūres Rewind To The Future And Goodbye ietvaros, uzstāsies 23. novembrī koncertzālē Palladium.

Koncerta biļetes pieejamas pārdošanā shownet.lt un visā Biļešu serviss tīklā, pirmo biļešu cena 39 eur.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja