Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Liepājā norisināsies festivāla Summer Sound ieskaņas pasākumi

Sestdien, 15. jūlijā, Liepājas pludmales bārā Cukurfabrik notiks festivāla Summer Sound 2023 jau par tradīciju kļuvušais pre-party jeb iesildīšanās pasākums ar dejām līdz rītam kopā ar DJ @tomsgrevins. Savukārt festivāla norises nedēļā, sākot ar 2. augustu, divu vakaru garumā Juliannas pagalmā norisināsies ieskaņas koncerti, informēja festivāla rīkotāji.

"Ikgadējā iesildīšanās Summer Sound festivālam pludmalē jau uzskatāma par neatņemamu vasaras sastāvdaļu. Lai arī šie DJ seti vienmēr ir kā lielā festivāla mēģinājums, interesanti, ka šīs ballītes parasti izvēršas muzikāli savādākas. Tā kā – tiekamies!" saka Toms Grēviņš.

Ieskaņas pasākumā pludmales bārā Cukurfabrik no pulksten 22 papildus DJ @tomsgrevins vadītajam pozitīvi uzlādējošajam deju vakaram būs iespēja satikt leģendāro festivāla Sammerīti jeb pludmales festivāla talismanu, piedalīties aktivitātēs, izbaudīt festivāla Summer Sound īpašo kokteili un saņemt patīkamus pārsteigumus.

Festivāla organizators Uldis Pabērzis aicina: "Festivāls strauji tuvojas un līdz tam palicis vien mēnesis. Tradicionāli tā priekšvēstneši ir gan ieskaņas pasākumi, gan pilsētas koncerti. Arī šogad tas nebūs izņēmums, un vēl viens ieskaņas pasākums pavisam drīz notiks brīnišķīgajā Liepājas pludmalē, kur festivāla noskaņas atnesīs mūsu draugs – Toms Grēviņš. Savukārt tieši festivāla nedēļā pilsētas skatuvi divus vakarus pēc kārtas ieskandinās 10 pašmāju grupas."

2. un 3. augusta vakarā, ieskandinot festivāla norises nedēļu, Juliannas pagalmā, Liepājā ar enerģiskiem priekšnesumiem uzstāsies vairāki pašmāju mūziķi un apvienības. 2. augustā muzicēs Smaržo pēc lietus, Madara, Embark, Baiba, B Optimist, savukārt 3. augustā - Kristiāna Millere, 2tie, Midnight Projects, Audiokvartāls un Erased By Sunrise.

Vasaras lielākais pludmales festivāls Baltijā Summer Sound šogad notiks jau vienpadsmito reizi 4. un 5. augustā un, kā ierasts, piedāvās plašu programmu vasaras piedzīvojumu baudītājiem. Starp daudziem iemīļotiem pašmāju mūziķiem festivālā varēs redzēt  vācu, itāļu, igauņu, ukraiņu, lietuviešu, zviedru un bulgāru mūziķu priekšnesumus.

Uzzināt pilnu festivāla programmu, citus jaunumus, kā arī iegādāties biļetes dažādās komplektācijās uz festivālu Summer Sound 2023 var mājaslapā: www.summersound.lv.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja