Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Liepājā uzstāsies austrāliešu mūziķis Lachy Doley

Sestdien, 2.decembrī, Liepājā, Fontaine Palace, uzstāsies par Hammond ērģeļu Džimiju Hendriksu dēvētais Lachy Doley no Austrālijas, informēja koncerta rīkotāji.

Lachy Doley ir mūsdienu slavenākais blūza soulroka ērģelnieks pasaulē. Savas karjeras laikā Lachy Doley ir sadarbojies ar vairākiem slaveniem māksliniekiem, tostarp Bootsy Collins, Joe Bonamassa, Jimmy Barnes un Glen Hughes. Viņš ir uzstājies vairāk nekā 20 valstīs un nospēlējis vairāk nekā 500 koncertu visā pasaulē, tostarp arī piedalījies Byron Bay blūza festivālā, Monreālas džeza festivālā, Sidnejas Operas namā un daudzos citos.

Lachy Doley ir īsts muzikāls spēks, kura neticamās prasmes, dvēseliskie priekšnesumi un dinamiskā personība ir padarījuši viņu par fanu iecienītu un pieprasītu izpildītāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai viņš spēlē ar pilnu grupu vai uzstājas kā solo mākslinieks, Doley vienmēr iepriecina publiku, un viņa koncerti ir patiešām neaizmirstami.
 
Šī gada Eiropas tūres ietvaros Lachy Doley ir apvienojies kopā ar dāņu mūziķi Louie Fontaine, kuri kopā ar savām pavadošajām grupām būs sagatavojuši krāšņu koncerta programmu divās daļās, ko skatītāji varēs pieredzēt tikai trīs pilsētās: Kauņā, Klaipēdā un Liepājā. 
 
Louie Fontaine ir dziedātājs, ģitārists un basģitārists, kurš raksta dziesmas dažādos mūzikas stilos, kas bieži izklāsta amizantus, oriģinālus, dažkārt pat baisus stāstus. Viņš ir arī iespaidīgs blūza mūziķis, kurš pilnveidojis savu amatu, pavadot laiku un spēlējot kopā ar Luiziānas soul/R&B meistaru Rokiju Čārlzu. Fonteins ir arī uzbūvējis pasaulē lielāko mehānisko bungu mašīnu ar nosaukumu The Beat Machine, kam sekoja šovs Louie Fontaine and the Living Dead.
 
Fonteina albums The Sun Ain’t Black, ko varēs dzirdēt arī gaidāmajos koncertos, ir trīs gadu desmitu pieredzes rezultāts. Albums ierakstīts americana stilā, kurā primāri varēsiet saklausīt blūza, kantrī kā arī ārtroka mūzikas žanrus. Fonteins mīl izklaidēt publiku, izmantojot teatrālus elementus, attiecīgi katrs no viņa rokkoncertiem rezultējas oriģinālā šovā, kas pilns ar pārsteigumiem.

"Viens no pirmajiem projektiem, ko veicu 90. gados, bija rokmūzikls Murder before Justice," saka Fonteins: "Es ar to uzstājos vairāk nekā 300 reižu, tāpēc arī mūsdienās mani koncerti ir ļoti teatrāli. Uzstājoties dzīvajā, man patīk mainīt tērpus un uz skatuves būt nedaudz vairāk kā tikai mūziķim ar ģitāru."
 
Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā pieejamas  www.ticketshop.lv, kā arī pie ieejas pasākuma dienā.

Ieeja no plkst. 19.00
Koncertu sākums:
20.00 - Louie Fontaine & Band
21.00 - Lachy Doley Group
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja