Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

LU jauno mūziķu konkurss Hadrons 2020 izsludina pieteikšanos

Radio NABA sadarbībā ar Latvijas Universitātes Studentu padomi jau piecpadsmito gadu aicina pieteikties studentu jauno mūzikas grupu un izpildītāju konkursam Hadrons 2020, informēja konkursa rīkotāji.

Konkursam var pieteikties ikviena mūziķu grupa, individuālie izpildītāji vai projekti, kuros ir iesaistījies vismaz viens Latvijas Universitātes studējošo pārstāvis un kas nav izdevuši pilna garuma albumus.

No iesūtītajiem pieteikumiem un skaņu ierakstiem tiks atlasīti seši labākie, kuri piedalīsies fināla koncertā 21. maijā video un audio tiešraižu formā no Latvijas Radio 1. studijas. Konkursa uzvarētājam papildus tiks piešķirts apmaksāts ieraksta laiks studijā, iespēja uzstāties festivālā Laba daba, festivālā Bildes un LU jauno studentu svētkos Aristotelis. Uzvarētājam tiek nodrošināts īpašs atbalsts Radio NABA ēterā, portālā lsm.lv un jauna videoklipa veidošanā.

Konkursa laikā jaunās grupas, izpildītājus un muzikālos projektus vērtēs mūzikas nozares profesionāļi no Latvijas, radio NABA un studentu pārstāvji. Lai pieteiktos konkursam, jaunajām grupām līdz 5. maijam jāaizpilda pieteikšanās anketa. Papildu informāciju, pieteikšanās anketu un konkursa nolikumu var atrast mājaslapā  www.hadrons.lv.     

Konkurss notiek jau piecpadsmito gadu un kopumā tajā piedalījušās vairāk nekā 300 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas – Nostra, The Creek, MMMM,  Chomsky Chess Club, Nē, DJ Krankenwagen, Nepilngadīgā Anna, Starmetis, Das Sonntags Legion, The Movies (vēlāk Tribes of the city), Ēnu kaleidoskops – pēc tam izdevušas arī albumus un kļuvušas pazīstamas kā Latvijā, tā ārpus tās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja