Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Mailija Sairusa izdod savu astoto studijas albumu Endless Summer Vacation

Mailija Sairusa izdevusi savu astoto studijas albumu Endless Summer Vacation, kas nu ir pieejams visās lielākajās straumēšanas platformās. Kopā ar albumu Mailija izlaidusi arī mūzikas video jaunajai dziesmai River, ko režisējis Džeikobs Biksenmens, informēja Sony Music pārstāve Guna Zučika.

Endless Summer Vacation iekļauj Mailijas jaunāko hitu Flowers un vēl divpadsmit dziesmas. Hits Flowers sešas nedēļas pavadīja Billboard Hot 100 populārāko dziesmu topa pirmajā pozīcijā, kas ir līdz šim lielākais Mailijas sasniegums dziesmu topos. US Pop Radio sarakstā Flowers ieņem pirmo pozīciju un ir visātrāk augstāko pozīciju ieguvusī dziesma gandrīz desmitgades laikā. Platformā Spotify Flowers ir kļuvusi par visātrāk 500 miljonu straumējumu sasniegušo dziesmu, kā arī dziesma sieviešu solo izpildītāju kategorijā ir kļuvusi par visilgāk pirmajā pozīcijā esošo singlu Lielbritānijā.

"Runājot par albuma dziesmu secību, es to sadalīju divās daļās: rīta un vakara dziesmas, lai izveidotu gandrīz vai veselu cēlienu. Rīta daļu var aprakstīt kā agru dienas periodu, kurā valda enerģija un rosme, var izmēģināt ko nebijušu, jo ir sākusies jauna diena. Tikmēr vakara daļā valda neliela nevīžība un netīrība, kas reizē arī ir nedaudz atraktīva. Vakars var būt ideāls laiks, kad atslābt un atpūsties, vai arī piemērots laiks, lai dotos ārā un izbaudītu dzīves trako pusi. Mani īpaši iedvesmo Losandželosas nakts vide, tur valda īpaša atmosfēra, kad tiešām var just apkārt esošās nepilnības, kas sastopamas apkārt," tā par albuma kompozīciju izsakās Mailija Sairusa.

Līdz ar albuma iznākšanu faniem ir pieejams arī Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) speciālizlaidums, kuru var skatīties Disney+ platformā. Mailija, kura strādāja pie filmas arī kā izpildproducente, speciālizlaidumā sniedz papildu ieskatu savā personībā un jaunā albuma izveides procesā. Filmā tiek izpildītas dziesmas no Endless Summer Vacation, ieskaitot Flowers un septiņas citas albuma dziesmas,kā arī viens no viņas pagātnes hitiem un īpašs priekšnesums ar Rufusu Veinraitu. Backyard Sessions nu jau ir kļuvušas par koncertsērijām, kas aizsākās 2012. gadā. Skatītājus aizrāva īpašā pieredze redzēt Mailiju kopā ar viņas grupu, koncertējot netradiconālā ārtelpu vidē, nodrošinot Backyard Sessions atgriešanos arī nākotnē. Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) ir koncertsēriju turpinājums.

Albums tika ierakstīts Losandželosā un producēts kopā ar Mike WILL Made-It, Gregu Kērstinu un Grammy balvas Gada albums balvas ieguvējiem Kidu Harpūnu un Taileru Džonsonu. Pati Mailija Sairusa to apraksta kā mīlestības vēstuli Losandželosai.

Albums Endless Summer Vacation ir pieejams digitālā un fiziskā formātā, ko ir iespējams iegūt mājaslapā shop.mileycyrus.com .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Siguldā notiks pirmie Gaujas plostnieku svētki

Piektdien, 10. maijā, Gaujas krastā pie pilsētas pludmales norisināsies Plostnieku nakts Siguldā. Gaujas plostnieku amata prasmēm ir tikpat sena vēsture kā Gaujas ūdensceļam. Zināms, ka 19. gadsimt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja