Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Mesa un GACHO jubilejas lielkoncertā Mežaparkā īpašie viesi būs leģendārā hiphopa grupa S’T’A

19. augustā Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu Mesa un GACHO lielkoncerts, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves. Lielkoncerta īpašie viesi 19. augusta vakarā būs leģendārā hiphopa grupa S’T’A, kas uzskatāma par vienu no stūrakmeņiem šīs kultūras aizsākumam Latvijas mūzikā, informēja koncerta rīkotāji.

"Domāju, ka klausītājiem šī būs lieliska, un jāsaka - ļoti reta iespēja redzēt un dzirdēt grupu S'T'A. Iepriekšējā mūsu uzstāšanās notika 2011. gadā, jo mūzikā gan solo, gan dažādos projektos darbojamies katrs atsevišķi. Pagaidām nav skaidrs, vai sekos vēl citas S'T'A uzstāšanās, bet šādu iespēju nevar izslēgt," tā par gaidāmo uzstāšanos saka grupas dalībnieks Žaks Bernarts. "Turklāt drīzumā albums Manas pilsētas skati (2001) beidzot nonāks visās mūzikas straumēšanas platformās."

Pirmoreiz par hiphopa apvienību S'T'A sabiedrība uzzināja 1999. gadā ar pirmo izdoto singlu Normāla parādība, un jau pāris gadus vēlāk - 2001. gadā - grupa izdeva albumu Manas pilsētas skati, kas ir viens no pirmajiem hiphopa studijas albumiem Latvijā. Albumā tika iekļautas daudziem labi zināmas dziesmas kā Labais puika, Manas pilsētas skati u.c. Grupā ir divi dalībnieki - Žaks Bernarts un Kurts Fridrihsons (Kurts).

"Šo daudzo gadu garumā, kopš projekts S’T’A vairs neeksistē, mūsu mūzikas fani nepagurstoši turpināja uzdot jautājumu: "Kad būs S’T’A koncerts?" Tādēļ gribu pateikt paldies Gatim, kurš savā jubilejas lielkoncertā mums ar Žaku ir devis iespēju satikties atkal uz skatuves un dāvāt S’T’A uzticīgajiem klausītājiem šo muzikālo piedzīvojumu," par gaidāmo koncertu saka Kurts.

 

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja