Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mūzikas festivāls Rīga Jūrmala sāk biļešu iepriekšpārdošanu

Trešdien, 20. novembrī, sākusies elektronisko biļešu iepriekšpārdošana uz mūzikas festivāla Rīga Jūrmala jaunās sezonas koncertiem, kas notiks Rīga un Jūrmalā 2020. gada vasarā no 10. jūlija līdz 30. augustam. Biļetes uz koncertiem iepriekšpārdošanā varēs iegādāties tikai elektroniski un par īpašu cenu ar 30% atlaidi, informēja RJMF2019 sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

"Šogad biļetes būs iespējā iegādāties paša festivāla biļešu sistēmā, kas ir draudzīgs, mūsdienīgs un ērts biļešu iegādes veids gan vietējam, gan starptautiskajam biļešu pircējam," saka Zane Čulkstēna, festivāla izpilddirektore.

Lai nodrošinātu maksimālu pieejamību iespējami dažādām auditorijām, biļešu cenas vakara koncertiem, kas norisināsies Latvijas Nacionālajā operā un Dzintaru koncertzāles Lielajā zālē, ir no 15  līdz 190 eiro, savukārt dienas koncertiem, kas norisināsies Lielajā Ģildē un Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē – no 10 līdz 45 eiro. Iepriekšpārdošanas posmā ikviens biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu ar 30% atlaidi (atlaide piemērota biļetēm, sākot no 25 eiro). Ar 20% atlaidi biļetes varēs iegādāties studenti un pensionāri, kā arī visi akadēmiskās mūzikas pārstāvji, izmantojot īpašo atlaižu kodu, ko akadēmiskās mūzikas un mācību iestādes saņems individuāli. Ņemot vērā, ka biļešu iepriekšpārdošanas periodā visu koncertu apmeklējumam tiks piemērota 30% atlaide, atlaides nesummēsies.  

Četrās nedēļas nogalēs 2020. gada jūlijā un augustā izskanēs 20 izcili klasiskās mūzikas koncerti:

Pirmajā nedēļas nogalē divus koncertus Latvijas Nacionālajā operā sniegs Izraēlas Filharmoniskais orķestris ar jauno māksliniecisko vadītāju Lahavu Šāni pie diriģenta pults (11.07. solists būs čellists Gotjē Kapisons, 12.07. - pianists Andrāšs Šifs), solokoncertu sniegs leģendārais pianists sers Andrāšs Šifs (10.07., LNO), ar soloprogrammu viesosies jaunais pianists Joavs Levanons (11.07. 12:00, Lielā Ģilde), bet ar programmu Atrast harmoniju koncertēs vokālā grupa The King’s Singers (12.07., 12:00, Lielā Ģilde).

Otrās nedēļas nogales centrā būs Bavārijas Radio Simfoniskā orķestra un diriģenta Manfrēda Honeka koncerti Dzintaru koncertzāles Lielajā zālē (17.07. soliste būs pianiste Elēna Grimo, 19.07. solists - pianists Nelsons Freire). Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē izskanēs trīs koncerti – vijolnieces Marijas Dueņasas un pianista Žiljēna Kentēna kamermūzikas koncerts (18.07., 12:00), pianistes Marijas Žoao Piresas solokoncerts (18.07., 19:00) un pianista Mao Fudzitas solokoncerts (19.07., 12:00).

Trešās nedēļas nogales centrā - Sanktpēterburgas Filharmoniskais orķestris un tā ilggadējā mākslinieciskā vadītāja Jurija Temirkanova koncerti Latvijas Nacionālajā operā (15.08. solists - pianists Behzods Abduraimovs, 16.08. solists - vijolnieks Daniels Lozakovičs). 14.08. ar kamermūzikas koncertu viesosies vijolnieks Leonīds Kavakoss un pianists Enriko Pače, savukārt dienas koncertus Lielajā Ģildē sniegs pianists Džordžs Lī (15.08.) un latviešu pianists Daumants Liepiņš (16.08.).

Ceturtās nedēļas nogales centrā – orķestra Philharmonia un Grammy balvas ieguvēja, diriģenta Vladimira Aškenazi koncerti Dzintaru koncertzāles Lielajā zālē (28.08. solists - pianists Aleksandrs Kantorovs, 30.08. – čellists Truls Morks). Ar koncertiem Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē viesosies pianiste Aleksandra Dovgana (29.08., 12:00), baritons Matiass Gerne un pianists Leifs Uve Andsness (29.08., 19:00), kā arī tenors Longs Longs un pianists Izraēls Gurskis (30.08., 12:00).

Biļetes pieejamas: www.riga-jurmala.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja