Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mūziķe VIŅA izdod albumu Mildas īstais vārds ir Zelma

Vakar, 21. jūlijā mūziķe VIŅA (īstajā vārdā – Zelma Jēgere) izdeva savu otro albumu _Mildas īstais vārds ir Zelma_un publicēja videoklipu dziesmai Karamele, informēja mūziķes pārstāve Magda Jēgere.

Albums sastāv no astoņiem skaņdarbiem, kas tapuši sadarbojoties ar vairākiem mūziķiem - Andi Ansonu un Rūdolfu Budzi no grupas Bandmaster, Kashuku un Aleksi Luriņu no grupas PRAGAII, bītmeikeru Oriole, Matthias Herberg no Vācijas un reperi rolandu če. Albumā iekļauti arī trīs skiti, kuros dzirdami Anda Ansona dēli Hugo un Toms, fragments no intervijas ar Frediju Merkūriju un balss ieraksts no privātas ballītes.

Albums tapis pēdējā gada laikā un tajā, hronoloģiskā secībā, attēloti vairāki notikumi, stāsti, sajūtas un pārdomas, kas radušās šajā laika posmā. Lielāko daļu šī albuma VIŅA sarakstīju ārpus Latvijas ceļojot pa Franciju, Vāciju un Portugāli. Mūziķei pēdējais gads tāpat kā pats albums ir bijis ļoti kontrastains, pilns prieka un skumju, enerģijas un spēku izsīkuma, mīlestības un vilšanās. Albuma dziesmas runā par vairākām aktuālām tēmām kā piemēram, mūsdienu cilvēka tieksme pēc uzmanības, atkarība, attiecības ar sevi un citiem un vēl daudz ko citu.

VIŅA par albumu saka: “galvenais uzdevums rakstot šīs dziesmas bija būt 100% atklātai pret sevi un saviem klausītājiem. Albuma nosaukums galvenokārt simbolizē iekšējo brīvību - vārdos, darbos un domās. Vēlos brīvi un atklāti runāt par lietām, kas mani satrauc vai iepriecina, cerot, ka tādā veidā spēšu iedvesmot vai sniegt atbalstu vismaz vienam klausītājam, kuram tas konkrētajā brīdī būs ļoti vajadzīgs”.

Dziesma Karamele ir viena no enerģiskākajām albuma dziesmām, ko producēja Matthias Herbergs no Vācijas un kurā piedalās arī reperis rolands če. Dziesmas videoklipu filmēja Isaks Dalsfelts no Zviedrijas, kurš šobrīd dzīvo Latvijā un nodarbojas ar dažādiem filmēšanas projektiem.

Albumu var atrast visos straumēšanas servisos un iegādāties bandcamp.com 

Top komentāri

Itamars Toledano
Šī GOVIŅA nav mūziķe, bet gan MĪZIĶE. Govju pilna pasaule, tikai mūzikas vairs nav.
Monotons
M
Pilnīgs bezceris. Viņas īstai vārds ir Cilda Dilba.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja