Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Mūziķis Pēteris Narubins izdod debijas singlu Desert Of Snow

Mūziķis Pēteris Narubins piesaka sevi kā solo mākslinieku un laiž klajā pirmo singlu Desert Of Snow, informēja mūziķa pārstāve Anna Luīze Pētersone.

Singlu iespējams noklausīties Spotify, iTunes, kā arī citās mūzikas straumēšanas vietnēs.

“Dziesma tapa 2016. gada janvārī, kad aukstais laiks bija ilglaicīgi nogurdinājis silta cilvēka sirdi. Katru reizi, izejot ārā un soļojot pa ielām, solis kraukšķēja zem kājām. Gaiss šķita sasalis un mani pavadīja sajūta, ka katra skaņa pārvietojās pavisam lēni un izskanēja ilgāk kā parasti. Iztēlojos, ka esmu palicis viens sasalušā un sniegotā tuksnesī, soļoju pa to jau vismaz nedēļu un sāku apšaubīt visu, ko līdz šim esmu zinājis. Apkārt dzirdamās skaņas sāk ar mani sarunu un es vairs nespēju soļot vienatnē, jo tās mani pavada,” tā par dziesmas tapšanu stāsta mūziķis.

Skaņdarbs tika ierakstīts 2018. gada vasarā, to miksēja un māsterēja Kaspars Bārbals. Singla vizuālā māksliniece ir Annija Narubina. Jau pavisam drīz tiks laists klajā singla Desert Of Snow mūzikas videoklips, savukārt nepacietīgākie tiek aicināti uz Pētera Narubina pirmo solo koncertu 20. martā, klubā Lokal House. Koncertu iesildīs mūziķis Toms Ozols.

Pēteris Narubins plašākai sabiedrībai pazīstams arī kā vairāku muzikālu apvienību dalībnieks (Dārdi, Rahu The Fool, The Coco’nuts, u.c.). Ar mūziku aizraujas jau no bērnības, tomēr profesionālā līmenī tai sāka pievērsties pusaudža gados. Mūzikas radīšanā galvenie iedvesmas avoti ir gan Amerikas blūzs un folkmūzika, gan dažādas latviešu tautas melodijas un frāzes. 2019. gada nogalē tiek plānots laist klajā debijas EP albumu.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja