Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pavasarī koncertzālē Palladium uzstāsies latviešu dziedātājs Kriss Noa

14. maijā koncertzālē Palladium ar sava jaunā mini albuma Distance, kas klajā nāks 20. martā, prezentācijas koncertu uzstāsies dziedātājs Kriss Noa, informēja dziedātāja pārstāve Guna Zučika.

Dziedātājam ir liels prieks, ka laika gaitā ir izdevies muzikāli attīstīties un paralēli tam arī ir audzis sekotāju loks, kas novērtē viņa radītās mūzikas kvalitāti un māksliniecisko novirzienu: "Pēc iepriekšējā gadā izpārdotā koncerta Nacionālajā bibliotēkā un aktīvas koncertēšanas vasarā solokoncerts Palladium šķita kā loģisks solis, kas turpinātu iesākto attīstības procesu. Jāatzīst, ka arī mana izdevniecība Sony Music entertainment/Made In Baltics sniedz lielu atbalstu plānošanas un organizatoriskajā procesā, tādēļ noteikti varu teikt, ka šī būs līdz šim nozīmīgākā un kvalitatīvākā uzstāšanās manā karjerā."

Kriss Noa, īstajā vārda Krists Indrišonoks, ir bijis saistīts ar mūziku jau no bērnības - viņš līdz 11 gadu vecumam apguva ģitārspēli mūzikas skolā. Pēc tās pabeigšanas Krists nolēma, ka sports viņu interesē vairāk un sākotnēji pievērsās basketbolam, kā arī nedaudz vēlāk hokejam. Tā kā no sevis aizbēgt nav iespējams, 17 gadu vecumā Krists atgriezās pie muzicēšanas. Trīs gadus vēlāk klajā nāca viņa debijas singls Had It All, un mūziķis pieņēma skatuves vārdu Chris Noah. Singls tika sacerēts kopā ar brāli, un tā kā guva pozitīvas atsauksmes, Krists nolēma mūzikai pievērsties nopietnāk. Otrais singls You iznāca vēl pēc gada un kļuva par Latvijā vienu no viskairāk spēlētajām dziesmām 2016. gadā un ieguva Autortiesību bezgalības balvu.

Sekoja debijas EP jeb mini albums What About Tomorrow?, kura materiāls tapis, iedvesmojoties pēc šķiršanās no mūziķa vidusskolas draudzenes. What About Tomorrow? tika nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons kā labākā debija. 

2018. gadā Kriss Noa sadarbībā ar producentu Kristoferu Harisu ierakstīja trīs dziesmas River, Fall Through un Inside Out.  Līdz ar šo dziesmu iznākšanu Krisa Noa mūziku sāka ievērot un tai pievērsa uzmanību starptautiski mūzikas blogi (Indie Air, AlexRainBirdMusic, Wolf In a Suit, Uranium Music, Purple Melon Mystic Sons, Music Injection), savukārt  Fall Through kļuva par mūziķa visvairāk Latvijas radiostacijās atskaņoto dziesmu.

Biļetes Biļešu servisa kasēs un bilesuserviss.lv

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja