Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Relicseed turpina koncertēt ASV un pošas uz Japānu

2011. gada beigās pašmāju _heavy/thrash metal apvienība Relicseed _devās starptautiskā koncertturnejā, trīs mēnešu laikā apciemojot 14 valstis Eiropā, kā arī ASV. Šogad grupa turpinās Eiropas un ASV turneju, kā arī uzstāsies Austrālijā un Japānā.

Decembrī Relicseed uzstājās Sanfrancisko leģendārajā bārā Kimo's, kur notika biedrības Sanfrancisco’s Original Metallibash rīkotais pasākums par godu Amerikā ietekmīgākās thrash metal apvienības Metallica trīsdesmitajai dzimšanas dienai. Grupa sniedza vairāk nekā divu stundu ilgu koncertu, ar kuru izpelnījās pazīstamā ASV mūzikas žurnālista, leģendārā žurnāla RIP Magazine bijušā galvenā redaktora, Lonna Frenda sajūsmu un apbrīnu, kurš arī noteica, ka Relicseed ir vissmagākais, kas gāzies Austrumeiropā kopš Berlīnes mūra.

2012. gads Latvijas mūziķiem ir sevišķi aktīvs, jo janvārī un februārī grupa turpinā koncertēt Eiropā, savukārt marta beigās grupa dosies atpakaļ uz ASV, kur ierakstīs gan savu jauno albumu, gan sniegs vairākus koncertus, no kuriem pašlaik apstiprināti trīs. Martā Relicseed uzstāsies Ņujorkā, savukārt maijā plānots koncerts Losandželosā kopā ar Zviedrijas grupu Sabaton. Gada otrajā pusē paredzēta grupas otrā studijas albuma prezentācijas koncertturneja, kurā iecerēts koncertēt ne tikai ASV un Eiropā, bet arī Austrālijā un Japānā.

Latvijas publikai grupa šogad gatavo trīs koncertus, no kuriem divi būs kopā ar grupu The Factor viņu debijas albuma prezentācijā 25. februārī Rīgā, klubā Artelis, un 17. martā Liepājā, Fontaine Palace. Savukārt 16. martā paredzēts vēl viens koncerts Rīgā, Sapņu Fabrikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja