Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Rēzeknē koncertēs Boriss Grebenščikovs un rokgrupa Akvarium

Sestdien, 15. septembrī, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā Gors, pirmo reizi viesosies Boriss Grebenščikovs un rokgrupa Akvarium, informēja Gors Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare.

Koncertā skanēs gan jau labi zināmās grupas dziesmas, gan jaunā programma Laiks N (Vremja N). 

Akvarium un Boriss Grebenščikovs ir skatītāju iemīļoti mākslinieki, kuru viesošanās Latvijā ik gadu ir ļoti gaidīts notikums – beidzot mūziķus būs iespēja dzirdēt arī Rēzeknē. Darbs pie Grebenščikova jaunā albuma Laiks N ildzis no 2015. līdz 2018. gadam gan Londonā, gan Sanktpēterburgā un Losandželosā, kā arī atsevišķu dziesmu daļas ierakstītas Izraēlā, Bulgārijā un Ukrainā. Citējot mūzikas kritiķus, pēc šedevrālā albuma Sāls šķitis, ka sekos kritums, bet Laiks N, ir vēl patiesāks, labsirdīgi dusmīgs un caururbjošs albums, kas precīzi atspoguļo mūsdienas – kā to raksturo pats Grebenščikovs – “dēmonu klaiņošanas laiku”. Laiks N atkārtoti pierāda, ka jaunās Borisa Grebenščikova dziesmas saskan ar mūsdienu savādo realitāti.

Albuma ierakstā piedalījušies gan četri Akvarium pamatsastāva dalībnieki – Aleksandrs Titovs (basģitāra), Andrejs Surotdinovs (vijole), Braiens Finnegans (flauta) un Liams Bredlijs (sitaminstrumenti), gan īpaša loma tikusi albuma producentam Stīvam Džonsam, kurš strādājis ar Mobiju, Daft Punk, Chemical Brothers un daudziem citiem.

Koncertā Latgales vēstniecībā Gors uzstāsies grupas Akvarium paplašinātais sastāvs – līdzās grupas līderim Borisam Grebenščikovam (vokāls, ģitāra) un Akvarium pamatdalībniekiem, uz skatuves būs Aleksejs Zubarevs (ģitāra), Igors Timofejevs (saksofons) un Gļebs Grebenščikovs (perkusijas).

Borisa Grebenščikova un grupas Akvarium koncerta biļetes nopērkamas Latgales vēstniecības Gors un Biļešu Paradīze biļešu sistēmās visā Latvijā un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja