Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rokeris Jānis Bukums laiž klajā plati un jaunu videoklipu

Rokmūziķis Jānis Bukums ar grupu izdod vinila plati albumam Neuzvarētais un laiž klajā arī jaunu mūzikas video dziesmai Kas tas ir. Skaņdarba tapšanā Rīgas Tehniskās universiātes karsējmeitenes piedalījušās gan ar savām balsīm, gan kopā ar komandas puišiem filmējušās klipā, portālu Diena.lv informēja grupas pārstāvji.

Grupas trešais studijas albums Neuzvarētais klausītājus sasniedza 2018. gada nogalē, bet tagad tapusi arī ierobežotas tirāžas vinila versija, kuras skaņu speciāli platei pārmāsterējis Tālis Timrots. Plate tapusi pašmāju atjaunotajā vinila rūpnīcā Semikols Record Pressing un pieejama vinila plašu tirdzniecības vietās sadarbībā ar izplatītāju Pasadena Group Promotion, kā arī biedrības Latvijas Rokmūzikas Asociācija veikalā un grupas mājaslapā www.janisbukums.com, kurā vēl joprojām iespējams bez maksas lejupielādēt arī albuma digitālo versiju.

Savukārt grupas jaunais mūzikas video ir rezultāts ilgstošai grupas sadarbībai ar godalgoto RTU karsēju komandu - pašā sākumā radās ideja dziesmā ierakstīt karsējmeitenes. Pēc sekmīga ieraksta sadarbība izvērsās arī klipa tapšanā, kurā uz filmēšanu RTU karsēju komanda ieradās pilnā sastāvā, demonstrējot meistarību un adrenalīna piesātinātus trikus, norāda grupas pārstāvji. Tos uzfilmēja režisors Andrjus Jaņuns, operators Kristaps Tukišs, gaismotāji Dainis Sumišķis, Edgars Lazdiņš, Uldis Kākulis un LRMA komanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja