Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Samanta Tīna izdod jaunu dziesmu I'm The Woman

Šovakar, 20. maijā, dziedātāja Samanta Tīna kāps uz lielās Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves, kur pārstāvēs Latviju ar dziesmu The Moon Is Rising, piedaloties otrajā pusfinālā ar 15. kārtas numuru, un cīnīsies par iespēju uzstāties arī Eirovīzijas superfinālā, kas notiks 22. maija vakarā. Pirms sava uznāciena dziedātāja izdod jaunu dziesmu I’m The Woman.

“Tā kā pašlaik atrodos Roterdamā, domāju, ka tas būtu lieliski, ja es savā Eirovīzijas pusfināla dienā varētu izdot jaunu dziesmu, kas ir tieši par šādu pašu tēmu – par sievietes spēku – I’m The Woman," stāsta Samanta.

Singls I’m The Woman tapis dziesmu rakstīšanas nometnē, kas sadarbībā ar Latvijas Mūzikas attīstības biedrību/Latvijas Mūzikas eksports 2020. gada rudenī tika organizēta speciāli Samantai. Nometnes mērķis bija uzrakstīt spēcīgu, skanīgu un konkurētspējīgu dziesmu, ar ko Tīna varētu piedalīties Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā. Šajā divu dienu ilgajā nometnē tika ierakstītas vienpadsmit dziesmu demo versijas, no kurām par Eirovīzijas dziesmu tika izvēlēts singls The Moon Is Rising, savukārt dziesma I’m The Woman ierindojās Samantas TOP 3.

"Visas nometnē tapušās dziesmas es sarindoju secībā, lai izvēlētos īsto Eirovīzijai, un šī dziesma pārliecinoši bija manā trijniekā. Tā tapa nometnes otrajā dienā, un pie tās strādāja Arnis Račinskis un Jānis Jačmenkins," atklāj Samanta.

"Dziesmas stāsts ir kā plūstošs un dabīgs turpinājums manai Eirovīzijas dziesmai The Moon Is Rising – par sevis pieņemšanu un tā, ar ko atšķiramies cita no citas, pieņemšanu par savu unikalitāti. Mīlēt sevi, turēt galvu augšā un iet savu ceļu neatkarīgi no tā, ko par tevi domā apkārtējie. Mums katrai ir savi sapņi un mērķi, un vienīgā, kura var tos sasniegt vai arī nesasniegt, esi Tu pati! Esi nesatricināma! Galvu augšā un drosmīgi dodies īstenot savus sapņus!" mudina Samanta.

"Dziesmai ir tapis lyric video, ko ar mani kopā, atrodoties šeit, Roterdamā, ir izveidojis Eirovīzijas priekšnesuma TV režijas konsultants Juris Matuzelis jeb Pepe. Brīvajos brīžos, kādu patiesībā šeit ir ļoti maz, mēs turpinām strādāt pie jauna materiāla. Šobrīd strādāju arī pie sava albuma," atklāj Samanta Tīna.

Dziesma I’m The Woman ir pieejama arī Spotify, iTunes, Deezer un citas mūzikas straumēšanas vietnēs. 

Jau šovakar, 20. maijā, plkst. 22 LTV1 tiešraidē būs vērojams Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā mūsu valsts pārstāve Samanta Tīna uzstāsies ar 15. kārtas numuru.

Ceļazīmi dalībai Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Samanta Tīna izcīnīja dziesmu autoru un izpildītāju konkursā Supernova 2020, kur uzvarēja ar dziesmu Still Breathing. Pagājušajā gadā plānotais Eirovīzijas konkurss Roterdamā tika atcelts pandēmijas dēļ, tāpēc Latvijas Televīzija ir devusi iespēju Samantai piedalīties tajā šogad.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja