Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Stepa trio Soul Tap piecu gadu jubilejas koncerts Omas briljanta istabā

Ceturtdien, 20. jūnijā, plkst. 22 klubā Omas briljanta istaba notiks stepa trio Soul Tap piecu gadu jubilejas koncerts, informēja trio pārstāve Guna Kaše.

Dzimšanas dienu dejotājas svinēs, džeza mūzikas pavadībā izpildot savas mīļākās horeogrāfijas, kā arī dejojot uz īpašiem podestiem, kas kāju piesitienus pārveidos skaņu efektos un ļaus novērtēt stepa dejas muzikālo dabu.

Koncerta pirmajā daļā kopā ar saksofonu kvarteta n[ex]t move vadītāju Ingu Meijeri, ģitāristu un dziedātāju Marko Ojalu un kontrabasistu Bruno Priekuli tiks izpildītas dejas, kurās stepa ritmi savīsies ar džeza stilistikā veidotiem populāru skaņdarbu aranžējumiem. Bet otrajā daļā virmos jaunas vēsmas – steps tiks dejots uz īpašām skaņu efektu kastēm, vairāk ļaujoties improvizācijai sadarbībā ar pianistu Matīsu Repsi, dziedātāju un vijolnieci Nikitu Semjonovu, beatbox meistaru Gunāru Romanovu jeb GunchuBeatbox un skaņu efektu pavēlnieku Kristapu Krollu. Pēc koncerta dejas turpināsies kopā ar DJ Žani Mišelu.

Trio Soul Tap dejotājas - Annija Ķesele, Gunta Tomsone un Guna Kaše – piecu darbības gadu laikā pilnveidojušas dejotprasmi stepa festivālos un meistarklasēs ārzemēs, sākušas stepa dejas apmācību, radījušas virkni horeogrāfiju un izveidojušas sadarbības projektus ar mūziķiem, meklējot jaunas stepa dejas šķautnes un izteiksmes veidus. Un ir apņēmušās turpināt iesākto ar mērķi attīstīt stepa dejas līmeni Latvijā un piesaistīt šim mākslas žanram arvien jaunus entuziastus.

Ieeja - bez maksas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja