Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sveiciens no Losandželosas! Eirovīzijas uzvarētāji Måneskin izdod dziesmu Supermodel

Itāļu rokgrupa Måneskin, kas uzvarēja 2021. gada Eirovīzijas konkursā, atgriežas ar dziesmu Supermodel. Sestdien, 14. maijā, Måneskin viesu statusā uzstāsies Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Turīnā

Dziesma Supermodel ierakstīta Losandželosā. To producējis slavenais zviedru mūziķis Makss Martins, kurš strādājis ar tādiem māksliniekiem kā Britnija Spīrsa, Backstreet Boys, The Weeknd, Coldplay, Lēdija Gāga u. c. Singls Supermodel ar savu Kalifornijas garu un lipīgajām modernajām rokenrola skaņām turpina uzturēt dzīvu grupas neremdināmo rokenrola zīmolu.

Måneskin mūziķi nākuši klajā ar Supermodel konceptu, iedvesmojoties no dažādiem Losandželosā satiktajiem personāžiem. Grupas dalībnieki stāsta: "Mēs uzrakstījām Supermodel īsi pēc tam, kad bijām pavadījuši dažus mēnešus Losandželosā. Reizēm mēs paši bijām pārsteigti, cik ļoti cilvēki ir apsēsti ar ideju par slavenībām, statusu, izskatu un klausītāju saikni ar tām. Supermodel galvenā varone šķiet forša, jautra un sabiedriska būtne, tomēr realitātē viņa ir satraukta, slēpj skumjas un atkarības. Savā ziņā tu viņu mīli, jo viņa zina, kā labi pavadīt laiku, bet tajā pašā laikā gribas no viņas izvairīties, jo ar viņu var iekulties nepatikšanās.”

Måneskin izpildīs jauno dziesmu Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā 14. maijā, svinot gadu kopš uzvaras, kas itāļu grupai palīdzēja nokļūt topu virsotnēs. Nesen kļuva zināms, ka zināmākais Måneskin hits Beggin’ digitālajās platformās klausīts vairāk nekā miljardu reižu. 

Dziesmu Supermodel var noklausīties šeit.

31. oktobrī Sietlā Måneskin sāks savu pasaules turneju Loud Kids Tour. Koncerti Eiropā notiks 2023. gadā (grupa uzstāsies Arēnā Rīgā nākamā gada 18. maijā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja