Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Uz vienu koncertu atkalapvienojas grupa R.A.P.

Sestdien, 23.jūlijā festivālā “Summer Sound Liepāja” uzstāsies grupa “R.A.P.”, informē festivāla organizatoru pārstāvis Kristofers Knesis. Mūziķi piekrituši atkalapvienoties vienam koncertam pēc festivāla rīkotāju iniciatīvas, šī būs pirmā reize kopš 2007. gada februāra, kad Artis Dvarionas, Artis Rozītis, Gatis Lagzdenieks un Aleksandrs Štro uzstāsies kopā.

“Tas, ka visi četri atkal esam gatavi kāpt uz vienas skatuves, ir mazliet neticami un patīkami satraucoši. Domāju, ka tā būs ļoti emocionāla uzstāšanās”, gaidāmā koncerta sajūtas apraksta grupas vokālists Artis Dvarionas.K.Knesis atgādina, ka “Summer Sound Liepāja 2011” uzstāsies arī grupa “Guano Apes”, kuru 2000. gada Rīgas koncertā iesildīja bija tieši grupa “R.A.P.”. “Tā bija mūsu pirmā lielā iespēja atrādīties plašākai publikai, kas bija kā nozīmīgs tramplīns grupas tālākā attīstībā”, 2000. gada koncertu atceras Artis Dvarionas.Grupa “R.A.P.” tika dibināta 1999. gadā, Kuldīgā. Plašāku atpazīstamību tā ieguva 2001. gadā, pateicoties dziesmām “Swallow My Head” un “Nekas vairs nav tā”, bet 2007. gadā ierakstītais skaņdarbs “Dzīve bez apstājas”, kas tapa sadarbībā ar Igo, kļuva par vienu no desmitgades populārākajiem poproka ieskaņojumiem Latvijā. 2007. gada sākumā grupu atstāja tās ģitārists Aleksandrs Štro, bet 2008. gada nogalē “R.A.P.” paziņoja par darbības pārtraukšanu. Kopš 1999. gada “R.A.P.” izdevuši trīs studijas albumus – “Feel?” (2001), “2” (2003) un “Maize” (2005), kā arī saņēmuši trīs Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas.Kā Diena.lv jau ziņoja iepriekš, festivāls "Summer Sound Liepāja 2011" notiks 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz piecām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, būs koncerti, ballītes, sporta pasākumi un dejas.Biļetes var iegādāties visās “Biļešu serviss” kasēs visā  Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 14 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 16 latus. ISIC karšu īpašniekiem šobrīd spēkā atlaides. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs, tādēļ organizatori aicina biļetes iegādāties savlaicīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja