Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VEF Kultūras pilī norisināsies čellu trio Melo-M un Sonoras Vaices Vecgada lielkoncerti

VEF Kultūras pilī 29. un 30. decembrī norisināsies čellu trio Melo-M ikgadējie Vecgada lielkoncerti, kas kļuvuši par grupas tradīciju un kuros skanēs īpaši veidota ziemas melodiju koncertprogramma. Klausītājus priecēs arī īpašā koncertu viešņa - operdziedātāja Sonora Vaice, informēja mūziķu pārstāvji.

"Melo-M Vecgada lielkoncerti notiek jau kopš 2010. gada un ik reizi tiem par godu tiek veidota īpaša koncertprogramma. Ikgadējais Vecgada lielkoncerts VEF Kultūras pilī ir kļuvis par gada lielāko muzikālo notikumu un tā ir skaista tradīcija, ko ievērojam nu jau vairāk nekā desmit gadus. Ceram, ka arī jums, klausītāji, šo koncertu apmeklēšana ir kļuvusi par ko patiesi īpašu, tāpēc – tikšanās vietu mainīt nedrīkst! Tiekamies VEF Kultūras pilī jau decembrī!" aicina grupas mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns.

Šī gada programmā varēs dzirdēt īpaši plašu repertuāru: gan 29., gan 30. decembrī skanēs populārāko Ziemassvētku dziesmu izlase, piemēram, White Christmas, Jingle bells, Last Christmas, latviešu saulgriežu melodijas, mūzika no kinofilmas Ziemassvētki džungļos un citi šim svētku laikam atbilstoši skaņdarbi. Varēs dzirdēt arī latviešu rokmūzikas klasiku, kino mūziku un Kārļa Auzāna komponētos skaņdarbus.

Sonoras Vaices sniegumā skanēs Džakomo Pučīni un Džuzepes Verdi operu ārijas, Kerijas dziesma no Raimonda Paula mūzikla Skumjš stāsts par Keriju, kā arī citas melodijas ziemas saulgriežu noskaņās.

Melo-M Vecgada lielkoncertos muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitaminstrumentiem - Miķelis Vīte.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un  www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja