Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Video: Sudden Lights izdod jaunu dziesmu

Grupa Sudden Lights nāk klajā ar vairākiem jaunumiem. Grupa izdevusi jaunu dziesmu angļu valodā Eastern European Dream, kas tiks prezentēta Lietuvā ar diviem koncertiem - 15. martā Viļņā un 16. martā Palangā. Atzinības iedvesmoti, Sudden Lights izsludinājuši arī papildus koncertfilmas seansu kinoteātrī Forum Cinemas 23. martā.

Aizvadītais gads grupai bija ļoti aktīvs, un tas ir mudinājis radīt ko īpašu Sudden Lights ārvalstu klausītājiem. Nesen grupa viesojās ar koncertu Londonā, kur pirmo reizi izpildīja Eastern European Dream, kas tolaik vēl nebija iznākusi. Tagad grupa dodas uz Lietuvu, kur dziesmu prezentēs televīzijā un divos koncertos. Pēc mēneša ar diviem koncertiem Tallinas mūzikas nedēļas ietvaros Sudden Lights viesosies arī Igaunijā.

Par dziesmu grupa stāsta: “Mēs kā sabiedrība Baltijas valstīs dzīvojam uz pastāvīgi plāna ledus, joprojām neesam spējuši aizmirst savu padomju pagātni, un mums joprojām ir jābaidās no kara izcelšanās mūsu valstīs. Šajā dziesmā mēs vienkārši vēlamies, lai mēs varētu dzīvot savu dzīvi, mīlēt viens otru un darīt to, ko vēlamies nebaidoties. Amerikāņu sapnis ir kļūt bagātam un slavenam, bet Austrumeiropas sapnis – mēs vienkārši vēlamies būt brīvi.”

Arī Zelta mikrofona apbalvojums par 2023. gada labāko koncertfilmu iedvesmojis izziņot vēl vienu filmas seansu kinoteātrī Forum Cinemas. Tas notiks 23. martā. Koncertfilmā iekļautas 14 dziesmas no visiem trim grupas albumiem, kuras Sudden Lights izpildīja savā līdz šim vērienīgākajā brīvdabas šovā Mežaparka Zaļajā teātrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja